• Haberler
  • Spor
  • Vanspor ve Amedspor depremzedeler için sahaya çıkıyor

Vanspor ve Amedspor depremzedeler için sahaya çıkıyor

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekibi Amedspor ile TFF 2'nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor arasında Van'da oynanacak dostluk maçının geliri depremzedelere bağışlanacak. Amedspor Vanspor maçı 19 Şubat Pazar günü 14:00'da Van'da oynanacak.

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremler 10 şehirde yıkıma ve binlerce kişinin yaşamını yitirmesine ve yaralanmasına neden oldu.  Bölgede yaşayan depremzedelerin yaralarını sarabilmek adına Amedspor ile Vanspor arasında dostluk maçı oynanacak. Müsabakadan elde edilecek gelirler asrın felaketinin yaşandığı depremden etkilenen vatandaşlara bağışlanacak.

"BU ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ"

Depremzede vatandaşlar için planlanan dostluk maçıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Vanspor kulüp Başkanı Feyat Kıyak, “Öncelikle bölgede yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ülke olarak, çok üzgünüz bu zor günleri hep birlikte atlatacağız, yaraları yine birlikte saracağız. Depremzede vatandaşlar için 19 şubat Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadyumunda TFF 2'nci Lig ekiplerinden Amedspor ile dostluk maçında sahaya çıkacağız. Bu maçın gelirinin tamamı depremzede vatandaşlara gidecek. İki takım arasında oynanacak dostluk maçına gerek Diyarbakır gerekse Van’dan taraftarların yoğun ilgi göstermesini bekliyoruz. Bu dostluk müsabakasında verilecek mesaj son derece önemli” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme