Vanspor gitti, Van B.B Vanspor Geldi

Belediye Vanspor Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda kulübün isminin Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü olarak değiştirilmesi oy birliği ile kararlaştırıldı.

İlhan SİYAHTAŞ

Spor Toto 3’ncü Lig 3’ncü Grup’ta mücadele eden Belediye Vanspor Şahabettin Özarslaner tesislerinde, Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Genel kurula Belediye Vanspor Kulübü Başkanı Gıyasettin Gültepe, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit, Belediye Vanspor Yönetim Kurulu üyeleri ve delegeler katıldı. Okunan raporların ardından divana sunulan önerge ile  takım renklerinin aynı kalması  şartı ile armasında değişiklik yapılması, kulübün isminin Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü olarak değiştirilmesi ve kulüp yönetiminin 9 kişi yerine 11 kişiden asil ve yedek olarak, gerek duyulduğu zamanda tek rakamlı sayı olarak çoğaltılması ve azaltılması gibi öneriler genel kurul üyeleri tarafından kabul edildi. 

Divan Başkanlığını Cahit Bozyiğit’in yaptığı genel kurulda seçime tek liste halinde gidildi.  Yapılan seçimde Ayşen Harmancı, Remziye Eşin, Cihan Ermanoğlu, M.Asim Aksar, Çetin Berge, Murat Sarısaç, Yılmaz Dağlı, Naci Kaçmaz, Kamuran Demir, Abdurahman Sarıoğlu ve Mahmut Pala yönetim kurulu asil üyeliklerine seçildiler. Edindiğimiz bilgilere göre kulüp başkanlığına Ayşen Harmancı’nın getirileceği ileri sürüldü.

Bakmadan Geçme