VANSESİ ULUSAL BASINDA

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) tarafından düzenlenen '2017'nin En İyileri' yarışmasında Van'ın 80 yıllık ilk gazetesi, bağımsız, özgür haberciliğin ve Vanlıların buluşma adresi Vansesi Gazetesi muhabiri Rıdvan Can'ın 'Ödünç ayakkabıyla dünya dördüncülüğü' haberi yarışmada Yerel Haber dalında Türkiye birinciliğine layık görülmesi ulusal basında geniş yer buldu.

Vansesi Haber Merkezi

 

Van'ın sorunlarını, başarılarını, beklentilerini haber ve köşe yazılarıyla dile getiren, Van'ın 80 yıllık ilk gazetesi, bağımsız, özgür haberciliğin ve Vanlıların buluşma adresi Vansesi Gazetesi'nin gazetecilik başarıları devam ediyor. Vansesi Gazetesi'nin bu başarısı TV ve ulusal gazetelerde de geniş yer bulmaya devam ediyor.

2013 yılında TSYD Türkiye birinciliğini, 2014 yılında TSYD Türkiye ikinciliğini Van'a getiren Vansesi Gazetesi spor basınının en prestijli ödülü olarak nitelendirilen TSYD'nin "2017'nin En İyileri" yarışmasında bir kez daha Türkiye birinciliğini Van'a getirerek adından söz ettirmeyi başardı.

Sporun ve sporcunun dostu Vansesi Gazetesi muhabiri Rıdvan Can'ın amatör sporcuların sorunlarına dikkat çeken "Ödünç ayakkabıyla dünya dördüncülüğü" başlıklı haberi TSYD'nin "2017'nin En İyileri" yarışmasında Yerel Haber dalında Türkiye birinciliği ödülüne layık görülerek Van'ı gururlandırdı. Vansesi Gazetesi'nin bu başarısı Hürriyet, Milliyet, İhlâs Haber Ajansı, Haberler.com, Habertürk, Sanal Basın gibi birçok ulusal haber sitesinde yer aldı. Vansesi Gazetesi'nin Türkiye birinciliği Vanlılar arasında da büyük sevinç yarattı. Van ve Van dışından birçok kişi gazetemizin yetkililerini telefonla arayarak, çiçek göndererek bu başarıyı kutladılar.

Bakmadan Geçme