VAN GÖLÜSPOR'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Van Gölüspor hafta sonu konuk edeceği Siirt Kurtalanspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Rıdvan Can

Bölgesel Amatör Lig 1'nci Bölge 1'nci Grup’ta mücadele eden temsilcilerimiz Van Gölüspor teknik direktör Yavuz Oruç, yardımcı antrenörler Ferhat Yıldırımçakar ve Ayhan Erçiçek yönetiminde İpekyolu ilçe sahasında ikinci yarı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Geçen hafta oynanması gereken fakat olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Bölgesel Amatör Lig müsabakaları hafta sonu oynanacak. İkinci yarının ilk maçında ligin iddialı takımlarından Siirt Kurtalanspor'u konuk edecek olan temsilcimiz Van Gölüspor zorlu haftaya sıkı hazırlanıyor.

"Ekonomik anlamda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz"

Van Gölüspor teknik direktörü Yavuz Oruç, ekonomik anlamda ciddi sıkıntı yaşadıklarını belirterek, “Ligin ikinci yarısına içinde bulunduğumuz tüm olumsuzluklara rağmen imkanımız doğrultusunda canla başla hazırlanıyoruz. Hafta sonu Siirt Kurtalanspor'u konuk edeceğiz. Çok zor bir müsabakanın bizi beklediğini biliyoruz. Van'da oynayacağımız zorlu 90 dakikada saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. Devre arasında imkansızlıklardan dolayı ne transfer yapabildik nede kamp yapabildik. Ligdeki birçok rakibimiz kampa girdi ve önemli transferler yaptı. Bizim maalesef öyle bir imkanımız olmadı. Ekonomik anlamda dar boğazdayız. Çalmadık kapı bırakmadık birçok kişiden destek sözü aldık maalesef kimse dönüş yapmadı. Buda ister istemez bizleri derinden üzüyor. Herşeye rağmen futbolcularım büyük fedakarlık ve özveriyle mücadele ediyorlar. Biz hafta sonu ikinci yarının ilk maçını taraftarımız önünde oynayacağız. Tek amacımız var oda bu zorlu maçı kazanmak" dedi.

Bakmadan Geçme