Van Dadaş'ını-Servet Aydınoğlu'nu kaybetti

Van Atatürk Lisesi Eski Müdürü Servet Aydınoğlu hayatını kaybetti.

Vansesi Gazetesi Özel

Van'ın efsane eğitimcilerinden, 1967-1993 yılları arasında Van Atatürk Lisesi  MüdürlÜğü ve Fransızca öğretmenliği yapan, 1945 yılında Erzurum'da doğan Vanlı Hadanoğlu ailesinin damadı, Çetin Hadanoğlu'nun eniştesi, Hamdi Töre'nin bacanağı Feza, Dicle ve Berivan  Aydınoğlu'nun babaları, namı diğer ‘Dadaş’ Servet Aydınoğlu İstanbul’da hayatını kaybetti.

Servet Aydınoğlu’nun cenazesi yarın (Cumartesi) Ataköy 5. Kısım Camisinde ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Vanlıların ve sevenlerinin omuzlarında İstanbul Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Van'ın eğitiminde önemli yeri olan, kabında durmayan yaramaz erkek öğrencilerine "Dığa" diye seslenen,  disiplini ve öğrenci ilişkileriyle  eğitimde uzun bir bir döneme damgasını vuran, öğrenci velileriyle arkadaş dost olan,  içimizden biri, Van halk oyunlarında  önemli yeri bulunan, Atatürk Lisesi'ni eğitim öğretim spor ve diğer sosyal alanlarda başarıdan başarıya taşıyan, başarılı-yetenekli öğrenciler yetiştiren, öğrencilerinin hafızalarında güzel izler bırakan...

Vanlıların unutulmaz efsane 'Dadaş'ına, Servet Aydınoğlu'na  Van'ın 79 yıllık ilk gazetesi, Vanlıların buluşma  adresi Vansesi  ailesi olarak, Allah'tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

İletişim: Çetin Hadanoğlu 05354942112

Bakmadan Geçme