Van'da merkezde elektrik kesintisi yapılacak

VEDAŞ tarafından yapılan duyuruda 6 Nisan Cumartesi (Bugün) Van'ın merkez mahalleleri başta olmak üzere toplam 3 ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte Van'da elektrik kesintisi detayları…

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 6 Nisan Cumartesi (Bugün) Van’ın İpekyolu, Edremit, Tuşba, Muradiye ilçelerinde onarım ve bakım çalışması yapılacağını açıklayarak planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. 
Van’ın İpekyolu ilçesinde 09.00 ile 15.00 saatleri arasında, cumhuriyet mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde 10.00 ile 12.00 saatleri arasında, baklatepe,yukarıgölalan, bostaniçi, yukarıgüneyce, aşağıgölalan,erçek, karagündüz,ılıkaynak mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde 13.00 ile 15.00 saatleri arasında, buzhane, yalı, halilağa, selimbey, hatuniye mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde 09.00 ile 16.00 saatleri arasında, yumrutepe, alaköy, molakasım,atmaca, ağartı, ayanıs, körüköy yumrutepe , otluca , gülsünler, adıgüzel, kasınoğlu, kolsatan, dilimli,koçköy, akça ören, yemlice,göllü, güveçli, yeilsu, dağönü, özyurt, tabanlı, şahgeldi,pirgarip , eğlence,esenpınar, halkalı, kumluca, derebey,meydancık, değirmenözü yaylıyaka, gedikbulak,karağaç, bağdaşan, akçift,tutumlu,ermişler, aşağıkalecik, yukarıkalecik, çakırbey, yukarı taşoğlu,çolpan, sağlamtaş mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde 10.00 ile 12.00 saatleri arasında, beyüzümü mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde 13.00 ile 15.00 saatleri arasında, şabaniye mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde 09.00 ile 11.00 saatleri arasında, balaklı mahallesi ve küme evlerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde 10.00 ile 12.00 saatleri arasında, otlakbaşı, akçaçay, kuşçu, doğangün, esenkoç, sarımemet, kelle, sürüyolu,  akbulak, dağören, erişen mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme