TURNUVANIN EN CENTİLMEN TAKIMI VAN MASTERLER SEÇİLDİ

Fanatıc Tour ve Antalya Masterler Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği 10'ncu Cumhuriyet Kupası Uluslararası Türkiye Masterler Futbol turnuvası sona erdi. Merhum Atilla Demirok'un anısına düzenlenen ve duygusal anların yaşandığı turnuvaya Demirok'un ailesi de katıldı. 28 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvada Irak Masterler takımı şampiyon olurken, en centilmen takım Van Masterler Derneği takımı en centilmen futbolcu ise Kaptan Zeki Yılmaz oldu.

Rıdvan Can

14-18 Ekim tarihleri arasında Antalya Side Suena Otel tesislerinde düzenlenen ve 28 takımın mücadele ettiği 10'ncu Cumhuriyet Kupası Uluslararası Masterler Futbol turnuvasında yarı final müsabakasında Romanya temsilcisi Prizren'eye 3-0 kaybeden Van Masterler yarı turda elenerek turnuvayı tamamladı.

"İlimizi en güzel şekilde temsil ettik’

Van Masterler Dernek Başkanı Zeki Yılmaz, “Geleneksel olarak her yıl Fanatic Tour ve Antalya Masterler Derneği Başkanı Mehmet Hakan Onkur ve ekibinin ortaklaşa Antalya’da düzenlediği Uluslararası Masterler Futbol turnuvasına katılarak, ilimizi en güzel şekilde temsil ettik. D Grubu'nda iki galibiyet bir mağlubiyetle bir üst tura çıkma başarısı gösterdik. Yarı finalde karşılaştığımız turnuvanın iyi takımlarından Romanya temsilcisi Prizren karşısında ilk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında maalesef kalemizde peş peşe yediğimiz gollerle 3-0 yenilerek elendik. Turnuvada ilimizi en güzel şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"Merhum Atilla Demirok'u rahmetle anıyoruz”

Başkan Zeki Yılmaz, güzel ve keyifli bir turnuva olduğunu belirterek, turnuva öncesi hayatını kaybeden Konyaspor Masterler takımı futbolcusu Atilla Demirok'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, amaçlarının güzel turnuvalara katılarak, iller arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu söyledi.

"Turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyorum"

Kupa töreninde konuşan Fanatic Tour ve Antalya Masterler Derneği Başkanı Mehmet Hakan Onkur, “Öncelikle hayatını kaybeden Konyaspor Masterler takımının futbolcusu Atilla Demirok'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim. 14-18 Ekim tarihleri arasında düzenlemiş olduğumuz turnuvamıza katılım sağlayan 28 takımımıza teşekkür ederim. Güzel bir futbol şölenine ev sahipliği yaparak, Türk futboluna emek vermiş eski milli futbolcuların olduğu güzel bir turnuvayı daha sağlıklı şekilde geride bıraktık. Şampiyonluk kupasını kazanan Irak’ı, turnuva ikincisi Konyaspor’u, üçüncülük kupasını alan Denizlispor’u ve en centilmen futbolcu ödülünü alan Van Masterler takımı ve Başkanı Zeki Yılmaz’ı tebrik ediyorum" dedi.

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde takımlara plaketleri ve hediyeleri Fanatik Tour ve Antalya Masterler Derneği Başkanı Mehmet Hakan Onkur ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi. Turnuva sonunda takımlar Nisan ayında yapılması planlanan futbol turnuvasında buluşmak üzere güzel anılarla Antalya'dan ayrıldılar.

Bakmadan Geçme