Şehir Parkı'nda bakım onarım çalışmaları

İpekyolu Belediyesi, ilkbahar mevsiminin gelmesi havaların ısınmasıyla Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Şehir Parkı'nda bakım onarım çalışması yaptı.

İlkbaharın gelmesiyle birlikte İpekyolu Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Şehir Parkı'nda bakım onarım çalışmaları yapıyor. Parkın çekiciliğini ve kullanılabilirliğini artırmak güzel görünüme sahip olması için temizlik ve çim biçme işlemleri yapıp demirler aksamlar boyandı.

İlkbahar mevsimiyle birlikte parkların bakım ve onarım çalışmalarına başlayan İpekyolu Belediyesi, Şehir Parkı'nda detaylı bir çalışma gerçekleştirdi. Parkın estetik görünümünü ve kullanım kalitesini artırmak amacıyla yoğun bir çaba sarf edildi.

Bakım onarım çalışmaları yapılan parkta, öncelikle yeşil alanlara özen gösterildi. Belediye ekipleri tarafından çim biçme işlemi yapılarak, parkın çimleri yeşil alanları düzgün göze hitap edecek güzel görünüme kavuşturuldu. Bu sayede parkın temiz ve düzgün bir görünüme kavuşması sağlandı. Ayrıca çimlerin sulanması gibi rutin bakım işlemleri de gerçekleştirildi.

Şehir Parkı'nda bakım onarım çalışmaları

Şehir Parkı'nın estetik görünümünü tamamlayan bir diğer önemli adım ise demir akşamların boyanması oldu. Parkta bulunan demir konstrüksiyonlar boyanarak yenilendi. Bu sayede demirlerin paslanmasının önüne geçilerek parkın genel görünümü daha canlı cazip ve göz alıcı hale getirildi. 

Belediye yetkilileri, bakım onarım çalışmalarıyla, vatandaşların parktan en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, parkın temiz, düzenli ve güzel bir çevre oluşturmasının yanı sıra halkın sağlıklı bir ortamda vakit geçirebilmesi için sürekli bakım ve düzenlemeye ihtiyacı olduğunu vurguladılar.

İpekyolu Belediyesi'nin çabaları, şehir sakinlerinin daha güzel ve yaşanabilir bir çevrede keyifli vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlamaktadır. Bu tür bakım ve onarım çalışmalarının düzenli olarak devam edeceği ve diğer park ve yeşil alanlarda da benzer iyileştirme çalışmalarının yapılacağı belirtilmektedir.

Bakmadan Geçme