SAY: HİZMETTE SINIR TANIMAYACAĞIZ

Ak Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vansesi Haber Merkezi

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say, 28 mahalle muhtarıyla yemekte bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 

Programda konuşan Edremit Belediye Başkan Adayı Say, “Bugün düzenlediğimiz programa katılım sağlayan muhtarlara teşekkür ediyorum. Bizler Belediye başkanlığına sizler de muhtarlık seçimine çalışıyoruz bu seçim sürecinde birlikte kol kola hayırlı bir yolculuğa çıkıyoruz. Bende Belediye başkan adayı İsmail Say olarak 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde siz değerli muhtarlarımıza başarılar dilerim. Biz Belediye başkanı olarak sizlerde muhtar olarak önümüzdeki dönem birlikte çalışmayı arzuluyor ve diliyorum. Siz değerli muhtarlar toplum liderisiniz ve önemli insanlarsınız. Mahallenizde yaşanan bütün olaylara sizler vakıfsınız Van'ın güzide ilçelerinden turizm potansiyeli olan şirin Edremit ilçemizin gelişmesinden de sizlerin önemi büyüktür el ele vererek bu seçimi kazanalım" dedi.

Konuşmanın sonunda Edremit Aile Sağlık Merkezi hizmeti ve alt yapı hizmeti müjdesini veren Say, hizmette sınır tanımayacaklarını belirtti.

 

Bakmadan Geçme