Sardur Otel’de Turist Bereketi

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte turizmde hareketlilik yaşanan Van’da Sardur Otel şimdiden yerli ve yabancı turistlerin konaklama mekanı haline geldi.

Rıdvan CAN

 

Van’da yaşanan depremlerin ardından faaliyete giren ve nezih bir ortamda konuklarını ağırlayan Sardur Oteli, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Sunduğu hizmet anlayışı ile göz dolduran Sardur Otel’in lüks odaları, güler yüzlü personeli ve hizmet anlayışıyla sektörde fark oluşturduğunu belirten Sardur Otel Genel Müdürü Şenol Zavar,  yerli ve yabancı turistlerin kendilerini tercih etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Otel müşterilerini evlerindeki huzur ve rahatlığı otellerinde yaşattıklarını anlatan Zavar, “Geçtiğimiz ay otelimizde yüzde 100 doluluk oranını yakaladık.  Müşterilerimizin yarısını yabancı turistler oluşturuyor. Yeni bir şehir oteli olmamıza rağmen gerek yurt içi gerekse yurt dışından turlar ile gelen gruplar otelimizi tercih ediyorlar. Bunun yanı sıra İran, Kuveyt, Almanya, Hollanda ve diğer Avrupa ülkelerinden de gelip otelimizde konaklayan aileler de oluyor” dedi. 

Bakmadan Geçme