Vanspor, 1461 Trabzonspor deplasmanında

Play-off yarı final ilk tur maçında çarşamba günü deplasmanda 1461 Trabzonsporla karşılaşacak olan Vanspor sahadan galip ayrılıp avantajlı dönmek istiyor.

TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grupta play-off yarı final ilk maçları 22 Mayıs Çarşamba günü saat 15:30’da oynanacak. Beyaz Grupta yer alan Vanspor deplasmanda 1461 Trabzonspor’la karşılaşırken, Kırmızı Grupta Alagöz Holding Iğdırspor sahasında GMG Kastamonuspor’u konuk edecek. 

Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda hazırlıklarına devam eden Vanspor deplasmanda 1461 Trabzonspor karşısında galip gelmek istiyor.  Bozkurt, maç öncesi yaptığı açıklamada, "Bu çok önemli bir karşılaşma. Play-off yarı finaline kalmayı başardık ve şimdi hedefimiz bu turun ilk maçından galip ayrılmak. 1461 Trabzonspor, ligde güçlü bir rakip, ama biz de kendi gücümüze inanıyoruz. Çarşamba günkü karşılaşmadan evimizde oynayacağımız rövanş maçına avantajlı bir skor elde ederek dönmek istiyoruz" dedi.

Vanspor, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Abdulcebrail Akbulut, Miraç Acer, Harun Kavaklıdere, Muhammed Ali Doğan, Hasan Bilal, Işık Kaan Arslan, Sinan Kurumuş, Erdem Seçgin, Muhammed Gönülaçar ve Burak Kavlak onbiriyle çıkması bekleniyor.

1461 Trabzonspor, Sait Karafırtınalar teknik sorumluluğunda sahaya; Ömer Kahveci, Abdurrahman Emir Alagöz, Tunahan Ergül, Atabey Çiçek,  İlhan Depe, Hakan Yeşil, Erkam Kömür, Taha Can Velioğlu, Batuhan Kör, Tarık Tekdal ve Hurşit Taşcı onbiriyle çıkması bekleniyor.

Teknik direktör Ümit Bozkurt, takımın savunma organizasyonunu güçlendirirken, hücum üçlüsünün de etkili bir görüntü sergilemesini sağladı. Özellikle son bölümde attıkları gollerle ön plana çıkan Vanspor’un başarılı forvetleri, 1461 Trabzonspor karşısında önemli roller üstlenecek.

“KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ”

Vanspor, sezon boyunca sergilediği istikrarlı performansla dikkat çekti. Ligi ikinci sırada tamamlayarak play-off yarı finaline kalmayı başaran Kırmızı Siyahlı temsilcimiz önemli bir başarıya imza attı. Teknik Direktör Bozkurt, takımının ligdeki performansından memnun olduğunu belirterek, "Play-off için oyuncularım çok istekli ve motive olmuş durumda. Rakibimizin gücünün farkındayız bizde kendi gücümüzü biliyor maçı kazanacağımıza inanıyoruz. İlk maçta iyi bir sonuç almak için elimizden geleni yapacağız" açıklamasında bulundu.

Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt, 1461 Trabzonspor karşısında kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirterek, “Göreve başladığımız günden sezonun bitimine kadar çok iyi performans sergiledik. Ligi ikinci sırada tamamlayarak şampiyonluk umutlarımızı sonuna kadar devam ettirdik. Play-off yarı final ilk maçında deplasmanda 1461 Trabzonspor’la yarın karşılaşacağız. Hedefimiz 1461 Trabzonspor’u yenerek evimize avantajlı bir skorla dönmek, tüm hesaplarımızı galibiyet üzerine yaptık. İnşallah hedefimize ulaşacağız. 1. Lige yükselmek için taraftarlarımızdan ve Vanlılardan tam destek bekliyoruz” dedi. 

Bakmadan Geçme