RIDVAN DİLMEN'İN VAN HASSASİYETİ

NTV'de Yüzde Yüz Futbol programında konuşan Vanspor'un eski teknik direktörlerinden Rıdvan Dilmen, İran'ın Hoy kentinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde Van'ın Başkale İlçesinde 9 kişinin hayatını kaybetmesinin kendisini üzdüğünü belirtti.

Rıdvan Can

Van’ın Başkale ilçesinde meydana gelen deprem felaketinin kendisini üzdüğünü kaydeden Futbol Yorumcusu Rıdvan Dilmen, “Van’dan gelen acı haberler beni derinden üzmüştür. Van ekmeğini yediğim bir yerdir. Yaşanan depremden sonra Vanspor Sportif Direktörü Feyyaz Uçar ile telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerimi ileterek Van’ın acısını paylaştım. Deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar, yaralılara da acil şifalar diliyorum” dedi.   

VANSPOR’U SÜPER LİG’E ÇIKARMIŞTI

Van'ın Rıdvan Dilmen için ayrı bir önemi var. Ünlü yorumcu ilk teknik direktörlük deneyimini Vanspor'da yapmıştı. 1998-99 sezonunda Vanspor'u çalıştıran Rıdvan Dilmen oradan da Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

2. Lig'de 0 puanla son sıra yer alan Vanspor'un başına geçen Rıdvan Dilmen o sezon takımı şampiyon yapıp 1. Lig'e (Süper Lig) çıkarmıştı.

Bakmadan Geçme