Rahmet Eli Gıda Bankasından 270 Aile'ye Yardım

Van’da, Rahmet Eli Gıda Bankası tarafından mayıs ayı faaliyetleri içerisinde 270 aileye toplam 13 bin 654 TL yardımda bulundu.

Dernek binasında bir açıklamada bulunan Rahmet Eli Gıda Bankası Fakir Aileleri Tespit Komisyonu Başkanı Şakir Özhan, her ay düzenli bir şekilde yaptıkları yardımları mayıs ayında da sürdürdüklerini belirtti. Özhan, “Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği olarak mayıs ayı çalışmaları kapsamında toplamda 270 aileye 13 bin 654 TL değerinde yardım ulaştırdık. Bu yardımları tespitlerimizde kayıtlı durumda olan, yardıma muhtaç ailelerimize düzenli olarak gıda paketleri şeklinde ulaştırıyoruz” dedi.
Yardımlarına her ay düzenli olarak devam ettiklerini ifade eden Özhan, “Bizlere müracaatta bulunan fakir aile sayımız her geçen gün artmaktadır. İmkânlar ölçüsünde bütün fakir ailelerimize yardım ulaştırmayı hedefliyoruz ve Allah’a hamd olsun yardımlarımız halen devam etmektedir. Bu konuda bizlere yardımcı olan ve bizleri yalnız bırakmayan tüm hayırsever esnaf üye ve gönüllülerimizden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme