• Haberler
  • PERDER Vatandaşın Dikkatini Çekmek İstiyor

PERDER Vatandaşın Dikkatini Çekmek İstiyor

Van Perakendeciler Derneği Vatandaşların dikkatini yerli üretime ve yerli marketlere çekmek için başlattığı ‘Yereli tercih et kentin kazansın’ kampanyası çerçevesin de market servis araçları ile şehir turu attı.

Van Perakendeciler Derneği son dönemlerde kente dışarıdan gelen firmaların market açmasından dolayı Van halkının yerel marketlerden alışveriş yapması adına ‘Yereli tercih et kentin kazansın’ kampanyası başlattı. Yereli tercih et kentin kazansın kampanyası çerçevesinde vatandaşların ilgisini yerel marketlere çekmeği amaçlayarak düzenlenen organizasyona 23 yerli Vanlı firma katıldı. Van’ın tüm caddelerinde kornalar eşliğinde şehir turu atan konvoyu halk büyük ilgi ile izledi.

Konvoy gezisi öncesi kısa bir açıklama yapan Van Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Tasan, “Amacımız Van’daki yerel marketlerin farkındalığına dikkat çekmek. Halkın yerel marketlere olan ilgisini daha da işler hale getirmeyi planlıyoruz. Bu amaçla da kendi üyelerimiz kendi güçlerinin farkına varacaktır. Ulusal mağazalara karşı oluşan indirim sistemlerinin ucuz algısını kırmak ve yerel mağazalarımıza kanalize etmek için böyle bir çalışma başlattık” diye konuştu.

Bakmadan Geçme