Oflas'tan sosyal medya eleştirilerine yanıt

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Süleyman Oflas, sosyal medyada yer alan AK Parti Hatıra Ormanıyla ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Vansesi Haber Merkezi

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Süleyman Oflas, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanında bulunan AK Parti Hatıra Ormanıyla ilgili eleştirilere yanıt vererek, “Sosyal Medya şovmenlerinin yönlendirme tabelasının yola bakan kısmından bir fotoğraf çekerek algı oluşturduklarını biliyoruz. Fidan dikimi yaptığımız alana kadar gelirlerse orada dikilen fidanları da göreceklerdir. Bu memlekette tek bir dikili tabelaları bile olmayanların, AK Teşkilatlarının oluşturduğu ormanlık alanı haksız eleştirmeleri kabul edilemez. Bunun takdirini de yine kamuoyuna bırakıyoruz” dedi.

“2021 yılında 350 bin fidan dikildi”

Oflas, “Van Orman İşletme Müdürlüğünce 2021 yılında gerek ormanlık sahalarda gerekse protokoller çerçevesinde kamu kurum ve kuruluşlarının talepleri doğrultusunda özellikle okul ağaçlandırmaları kapsamında toplamda 250 bin adet fidan dikilmiştir. Bunun yanı sıra vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtma çalışmaları kapsamında 2021 yılı ilkbahar ve sonbahar dönemlerinde, halka ücretsiz olarak toplam 150 bin adet fidan dağıtılmıştır. Van ilimizde 2021 yılında toplamda 350 bin adet fidan toprakla buluşturulmuştur” diye konuştu.

“Bol oksijen almaya davet edeceğiz”

Oflas son olarak şunları söyledi; “Henüz açılışını yapmadığımız alanı sosyal medya şovmenleri aracılığıyla karalamaya çalışanları da, açılışını gerçekleştireceğimiz bol oksijenli ‘AK Parti Hatıra Ormanı’na davet edeceğiz.”

Bakmadan Geçme