MASTERLER ANTALYA'YA İDDİALI GİTTİ

Fanatic Tour'un 8-15 Mayıs tarihlerinde Antalya Kremlin Palas Otelde düzenlediği 2018 futbol turnuvasına katılacak olan Van Masterler takımı son çalışmasını tamamlayarak Antalya'ya hareket etti.

Rıdvan Can

 

Van Masterler Takımı önceki gün akşam saatlerinde Antalya yolculuğu öncesi son çalışmasını DSİ Spor sahasında yaptı. Van Masterler Takım kaptanı Zeki Yılmaz ve Bengin Çakay, yönetiminde yapılan çift kale maç ile antrenman sona erdi.

 

Antalya Fanatic Tour tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 2018 Türkiye Masterler futbol şampiyonası bu yıl 8-15 Mayıs tarihlerinde Antalya Kremline Palace Otel tesislerinde yapılacak. Turnuvaya yurt içinden ve yurt dışından toplam 50 takım katılacak.

 

 

Türkiye'nin önde gelen önemli organizasyonlarından olan Antalya Fanatic Tour 2018 Türkiye Masterler Şampiyonasına katılacak olan Van Masterler takımı son çalışmasını DSİ spor tesislerinde yaptı. Antrenmana tüm futbolcular katıldı.

 

Antalya'da yapılacak olan Turnuvada Van'ı en iyi şekilde temsil ederek, Van'a kupayla dönmek istediklerini dile getiren Van Masterler Dernek Başkanı Enver Azbay ve takım kaptanı Zeki Yılmaz, geçen yıl kupayı averajla kaybettiklerini belirterek, bu kez şeytanın bacağını kıracaklarını, bu önemli organizasyonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söylediler.

 

 

Turnuvaya Van Masterler Derneği futbol takımının yanı sıra Türkiye'nin çeşitli bölgelerini ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerini temsil eden yaklaşık 50 takım katıldığını sözlerine ekleyen Başkan Azbay, "Antalya'da Van'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hazırlıklarımızı tamamladık. Bugün Antalya'ya gidiyoruz. Takımda moraller iyi, eksiğimiz yok. Tek düşüncemiz şampiyonluk kupasını Van'a getirmek" dedi.

 

Van Masterler takım kaptanı Zeki Yılmaz ise, "Her yıl geleneksel olarak Fanatic Tour'un düzenlediği turnuvaya katılmayı kendimize görev biliyoruz. Bizim amacımız sadece sportif başarı değil, başarının yanında Van'ımızı iyi şekilde temsil etmek ve fair play ruhuyla mücadele etmek" dedi.

 

 

Öte yandan Dernek Başkanı Enver Azbay ve takım kaptanı Zeki Yılmaz, organizasyonu tertipleyen Fanatic Tour'un sahibi Mehmet Hakan Onkur başta olmak üzere emeği geçen Fanatic Tour ekibine teşekkür etiller.

Bakmadan Geçme