Kaptan Zeki Futbol Akademisi Sezonu Açtı

2010 ve 2014 yılı içerisinde Galatasaray’a 1, Fenerbahçe’ye 1, Gençlerbirliği’ne 1, Bucaspor’a 2, Hatayspor’a 1, Bursaspor’a 1 ve Belediye Vanspor’a 10 futbolcu vermenin haklı gururunu yaşayan Kaptan Zeki Futbol Akademisi yeni sezonunu açtı.

Rıdvan CAN

Kurulduğu 2010 yılından bu yana birçok başarıya imza atan Kaptan Zeki Futbol Akademisi 2014 sezonunu açtı. Kaptan Zeki Futbol Akademisi bünyesinde yetiştirdiği birçok futbolcuyu Türk futboluna kazandırmaya devam ediyor.

Yetiştirdiği yeteneklerle bölgedeki kulüpler başta olmak üzere süper lig takımlarına hizmet veren Kaptan Zeki Futbol Akademisi faaliyetlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Çalışmalarını haftada 2 kez olmak üzere sürdüren Kaptan Zeki Futbol Akademisine ilgi her geçen gün artıyor.

‘‘3 kategoride toplam 60 sporcu bulunuyor’’

Kaptan Zeki Futbol Akademisinde 2005-2008 doğumlu, 1. grup 2002-2004 doğumlu, 2. grup 1999-2001 doğumlu olmak üzere 3 kategoride toplam 60 sporcu bulunuyor. 5 yaşından 15 yaşına kadar her yaş grubuyla ayrı ayrı ilgilenen iki spor akademisi mezunu profesyonel eğitimci görev yapıyor.

Kaptan Zeki Futbol Akademisi kurucusu ve antrenörü Zeki Yılmaz, Yüzüncü Yıl Üniversitesi spor bölümü başkanı eğitim görevlisi Kemal Sargın, akademisyen hocalardan Fikret Yılmaz, Ersin Yılmaz genç yeteneklere eğitimlerinde destek oluyorlar. Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Zeki Yılmaz, "Kurulduğumuz günden bugüne kadar hedefimiz bilgi ve birikimlerimizi gençlerimize en iyi şekilde aktarmak ve onların yolunu aydınlatacak çözümler üretmek olmuştur.

‘‘Futbolcu yetiştirmek bizim işimiz’’

Zeki Yılmaz,  “Çocuklara uyguladığımız antrenman çalışmaları tamamen Avrupa’nın üst düzey takımlarının alt yapılarında uygulanan antrenman programlarından oluşmaktadır.  Deneyimli hocalarımızla birlikte yaptığımız çalışmalar sonucunda başta şehrimizin güzide kulüpleri olmak üzere birçok Anadolu kulübüne oyuncular kazandırdık. Bu haklı gururu yaşamaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

‘‘Belediye Vanspor’a 10 oyuncu verdik’’

 2010 ve 2014 yılı içerisinde Galatasaray’a 1,Fenerbahçe’ye 1 Gençlerbirliğin’e 1, Bucaspor’a 2 Hatayspor’a 1 Bursaspor’a 1 ve Belediye Vanspor’a ise 10 oyuncu verdiklerini sözlerine ekleyen Yılmaz, “Yetiştirdiğimiz genç yetenekleri Türk futbolunun hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz, bu başarının gerçekleşmesinde emeği geçen değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte öğrencilerimizi yakından takip ederek daha iyi yerlerde olmaları için elimizden geleni yapmaya çalışacağız” dedi.

Bakmadan Geçme