İrven: Van'ın sorunlarını çözmeye talibiz

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren DEVA Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, Van'ın sorunlarını çözmeye talip olduklarını söyledi.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için vatandaşları ziyaret ederek, sorunları, sıkıntıları ve talepleri dinleyen DEVA Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, Van’ın ciddi sorunlarla boğuştuğunu belirterek, seçilmesi halinde vatandaşların sorunlarını çözmek için çalışacağını söyledi.

“VAN’I HAK ETTİĞİ HİZMETLERLE BULUŞTURACAĞIZ”

Gazetemize açıklamalarda bulunan İrven, “Yerel seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Maalesef Van sorunlarla boğuşan bir kent, DEVA Partisi olarak halkımızın yaşamış olduğu sorunları çözmeye talibiz. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çeşitli alanlarda gıda, giyim, hazır su, tarım ve hayvancılık v.s. A.Ş. gibi ticari iştirakler oluşturarak, hemşehrilerimizin ucuz ve kaliteli ürünlere ulaşımını kolaylaştırarak, istihdam alanları oluşturacağız. İlk etapta 5 bin genç işsize istihdam alanları yaratacağız. Van Gölü’müzü koruyup, çevresinde gerekli ıslah çalışmalarını yapacağız. Halk ekmek üretim ve satış büfelerinin altyapısını güçlendirecek, sayılarını arttıracak halk ekmeği vatandaşlarımıza maliyetine vereceğiz. Kentimizde yeni bölgeleri imara açarak, depreme dirençli, konforlu yeni bir Van inşaa edeceğiz. Van halkına içme suyunu yüzde 50 indirimli vereceğiz. İhtiyaç sahibi 10 bin haneye 3 bin lira maddi destek sağlayacağız. Kent trafiğini rahatlatmak adına çok katlı otoparklar inşaa ederek, köprülü kavşaklar yaparak, alternatif yollarla çileye dönen trafik sorununa deva olacağız. İhalelerimizi şeffaf ve kamuoyuna açık bir şekilde yapacağız. Cadde ve sokakları, modern şehre yakışır hale getireceğiz.  Yerel seçimlerde vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme