İpekyolu Belediyesi yolları yıkıyor

İpekyolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri havaların ısınmasıyla birlikte caddeleri, kaldırımları ve yolları tazyikli suyla yıkıyor.

Yalçın Arpa

Temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarını sürdüren İpekyolu Belediyesi ekipleri tazyikli suyla sokak ve caddeleri yıkıyor.

Belediye ekipleri yaptığı açıklamada, “İlçemizin daha temiz olması için çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. İnsanlarımızın sağlığı her şeyden önemlidir. Onun için çevremizi temiz tutmak için elimizden gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz. Yaz ayları boyunca zaman zaman çarşı merkezindeki cadde ve kaldırımları yıkayarak temizleyeceğiz. Hep birlikte şehrimizi temiz tutalım” denildi.

Vatandaşlar ise İpekyolu Belediyesi’ne çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Yorumlar 1
TEMİZLİK BİRİMLERİMİZE ÇAĞRI 16 Mayıs 2023 21:23

EDREMİT'in 13, İpekyolu'nun 15, Tuşba'nın 15 mermez mahallesinde ve mahalle aralarındaki yüzlerce cadde ve sokakta, kaldırımlarda, oluklarda, yol kenarlarında çok titiz bir biçimde toz, toprak, yaprak, izmarit ve çöplerin süpürülmesi, temizlenmesi, toplanması ve bu temizliklerin ardından tüm bu cadde ve sokakların tamamının tazyikli suyla yıkanmasını tavsiye ediyor ve talep ediyoruz.. Mart, nisan, mayıs bitti. En azından mayıs ve haziranda bütün bir şehri yüzlerce, binlerce personelle, onlarca vakumlu araçla, onlarca su tankeriyle temizlemekte büyük fayda var. Şehrin her yanında temizlik konusunda yaygın bir talep olduğunu belediyelerimize, ilgili birimlerine, yönetici ve personellerine bu sayfa vesilesiyle iyi niyetle iletmek istiyoruz. Lütfen şehrimizin tamamını tertemiz, pırıl pirıl bir hale getirelim. Şimdiden başarılar dileriz.

Bakmadan Geçme