ŞAMPİYON VAN EMNİYET

Rıdvan Can
Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığınca İstanbul'da organize edilen "IPA İSTANBUL CUP" salon futbol (FUTSAL) turnuvası ulusal ve uluslararası 32 takımın katılımıyla gerçekleştirildi.  Turnuvanın çeyrek finalinde Trabzon, yarı finalde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (K.K.T.C.) ve finalde İstanbul takımlarını eleyerek Türkiye şampiyonluğuna ulaşan IPA Van Futsal Futbol takımı, büyük başarı elde etti.
IPA VAN FUTSAL TAKIMIN'DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
Geçtiğimiz Nisan ayında İstanbul'da 32 takımın katılımı ile gerçekleşen "Uluslararası 5. Geleneksel Futsal Turnuvasında" IPA Van Futsal Futbol takımı turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.
Türkiye'yi İtalya'da haziran ayında yapılacak olan Avrupa Futsal Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan IPA Van Futsal Futbol takımı, önceki gün Van kahvaltısında bir araya geldi. Turnuva sürecinde kendilerine verdikleri destek ve katkılarından dolayı Sütçü Kenan'a teşekkür ettiklerini belirten IPA Van Futsal Futbol Takımı, böylesi bir başarı sonucu kupayı Van'a getirmekten dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.
'Dostlukla Birliktelik'
60'ın üzerinde ülkenin üye olduğu IPA, dünyada BM nezdinde sivil toplum örgütü olarak kabul görülmüş. 'Dostlukla Birliktelik' ilkesi doğrultusunda çeşitli programlar uygulayan IPA, emniyet teşkilat mensupları ile diğer ülke emniyet teşkilat mensuplarının kaynaşmalarını sağlamaya yönelik çalışmalar sürdürmenin yanı sıra, üyeleri arasında kültürel ilişkileri ve mesleki bilgi alış verişini teşvik etmek, sosyal ve kültürel faaliyetleri geliştirmek, ulusal ve uluslararası düzeyde programlar düzenlemek, insanların hem birbirine hem de polise karşı hoşgörü ve anlayış gösterme duygularını geliştirmek amacıyla faaliyetlerine devam ediyor.
Bu faaliyetler doğrultusunda 15-19 Nisan 2013 tarihleri arasında İstanbul ilinde 32 takımın katılımı ile düzenlenen IPA Türkiye Başkanlığının organize ettiği "Uluslararası 5. Geleneksel Futsal Turnuvasında" IPA Van Futsal Takımı Turnuvayı şampiyon olarak bitirdi ve kupayı Van'a kazandırdı. 15 kişilik kafile ile turnuvaya 4 ay  içinde  zor şartlarda hazırlanan  IPA Van Futsal takımı, asli görevlerini aksatmadan düzenli antrenmanlar sonucunda başarıya ulaştıkları için memnun olduklarını belirterek, Türkiye'yi ve Van'ı İtalya'da yapılacak olan şampiyonada en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirdiler.

Bakmadan Geçme