LGS'DE BAHÇEŞEHİR KOLEJİ TÜRKİYE'DE YİNE ZİRVEDE

Türkiye genelinde 5 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı kapsamında Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü Türkiye genelinde 56 öğrencisini Devlet Fen Lisesine yerleştirerek, Türkiye'de LGS'de yine zirvedeki yerini aldı.

Rıdvan Can

Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü geleneksel hâle getirdiği başarısını 5 Haziran'da yapılan LGS sınavıyla elde ettiği başarıyla bir kez daha kanıtladı. Disiplinli, sistemli ve kaliteli eğitim anlayışı ile başarılarından söz ettiren Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü tıpkı 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da büyük başarıya imza atarak,  LGS 'ye giren 62 öğrenciden 56'sını Devlet Fen Liselerine yerleştirerek, başarı halkasına bir halka daha ekledi.

"BÖLGENİN EN İYİ EĞİTİM KURUMU"

Bölgenin en iyi eğitim kurumlarından biri olan Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü 2022 yılı LGS'de aldığı başarısıyla farkını bir kez daha ortaya koydu.

17 yıllık eğitim-öğretim döneminde LGS gibi birçok sınava başarıyla öğrenci hazırlayan Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü bu yıl yapılan LGS sınavında 62 öğrencisinden 56 öğrencsini Devlet Fen Liselerine yerleştirerek, büyük bir başarıya daha imza attı. 17 Yıllık bilgi ve birikimiyle eğitimde bölgenin en iyi eğitim kurumlarından  biri olma başarısı gösteren Bahçeşehir koleji Van kampüsü her biri alanında uzman eğitim kadrosuyla yoluna emin adımlarla devam ederek, bu yıl da öğrencilerini hayallerine kavuşturmanın gururunu Van'a yaşattı.

"ÖZVERİLİ ÇALIŞMANIN KARŞILIĞINI ALDIK"

Gazetemize açıklamalarda bulunan Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü Müdürü Mümtaz Atlıhan, “Öncelikle LGS sınavında başarı gösteren öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Bölgenin eğitim alanında öncü kurumu Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü olarak daha iyi başarılar için çalışmalarına ve gelecek planlamalarına hız kesmeden devam edecek. Bugün elde edilen başarı asla tesadüf değil, sistemli, planlı, kaliteli çalışmaları ve uzman eğitim kadrolarının özverili çalışmaları neticesinde gerçekleşti. Başarılarımızı kuşaktan kuşağa aktaracağız. Yıl boyunca her biri kendi alanında uzman öğretmenleri öncülüğünde planlı, programlı şekilde sınava hazırlanan ve yıl boyunca özverili çalışan öğrencilerimiz bugün emeklerinin karşılığını alarak, bizleri velilerini ve öğretmenlerini gururlandırdılar" dedi.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 2
Cavidan Özok 04 Temmuz 2022 13:07

Bahçeşehir Koleji Öğretmeni olarak ,bu güzel başarıyla bizleri onurlandıran sevgili öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Cavidan Özok 04 Temmuz 2022 13:07

Bahçeşehir Koleji Öğretmeni olarak ,bu güzel başarıyla bizleri onurlandıran sevgili öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Bakmadan Geçme