Bahçeşehir Kolejinden piyano dinletisi

Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü yılsonu etkinlikleri kapsamında ilkokul öğrencileri tarafından velilere piyano dinletisi sundu.

Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü geleneksel olarak düzenledikleri yıl sonu etkinlikleri devam ediyor. 2021-2022 eğitim öğretim yılında ilkokul öğrencileri müzik öğretmenleri öncülüğünde enstrüman derslerinde öğrendikleri piyano dersleriyle velilere ve öğretmenlere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.

Bahçeşehir Koleji Van Kampüs Müdürü Mümtaz Atlıhan, müzik öğretmenleri Başak Kayaçelebi, Zihni Bayat, Cihan Aslan tarafından hazırlanan yılsonu etkinliklerinde öğrenci velilerine ve davetlileri piyano müziğinin sıcaklığıyla buluşturdular.

Etkinliğe Vali Ozan Balcı’nın eşi Sonay Balcı hanımefendi, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı. İlkokul öğrencilerinin muhteşem müzik ziyafetiyle izleyenlerin her birini farklı duygulara götürdüğü müzik dinletisinde alkış tufanının hiç durmadığı dakikalar yaşandı.

"Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz"

Atlıhan etkinlik sonrası yaptığı açıklamada; " Öğrencilerimizin yıl boyunca özveriyle hazırlandıkları ve müzik çalışmalarından örnekler sergiledikleri yıl sonu müzik dinletimizi değerli velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. İlkokul öğrencilerimiz, müzik öğretmenlerimizin  yönetiminde hazırlandıkları yıl sonu müzik dinletisinde piyano çalarak başarılı performanslarıyla dinleyenlere keyifli anlar yaşattılar. Her yıl daha da güzelleşen geleneksel müzik dinletimizde bizleri yalnız bırakmayan Valimiz sayın Ozan Balcı'nın eşi Sonay Balcı hanımefendiye,  velilerimize ve programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme