HÜDA-PAR, 2014 yerel seçimleri için ev ev dolaşıyor

Yerel seçimlerde hangi illerde seçime girip girmeyeceklerine henüz karar vermediklerini ifade eden Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) İl Başkan Yardımcısı Fevzi Doğan, Van'da Büyükşehir başta olmak üzere Van'ın 13 İlçesinde seçimlere gireceğiz' dedi.

 

Fazıl ERÜŞ

HÜDA-PAR'ın Yeni bir parti olduğunu söyleyen HÜDA-PAR İl Başkan Yardımcısı Fevzi Doğan, " Van'daki Parti teşkilatımızı kurduktan sonra İlçe Parti teşkilatlarımızı da kurmaya başladık. Muradiye, Erciş, İpekyolu, Tuşpa, Gürpınar teşkilatlarımız 2014 yerel seçimlerine hazır. Diğer İlçe teşkilatlarımızı da 2014 yerel seçimlerine yetiştirmeye çalışacağız" dedi.

Van'ın 13 İlçesinde seçimlere gireceğiz

Büyükşehir başta olmak üzere 13 İlçede de seçimlere gireceklerini vurgulayan Doğan, " Parti teşkilatımızı kurduktan sonra basın başta olmak üzere tüm resmi makamları Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret ettik. Birçok mahallede ciddi çalışmalarımız var. Randevulu ya da randevusuz ev ev dolaşıyoruz. Vatandaşların sorunlarını dinliyoruz. Bu sorunları nasıl çözebiliriz çalışmalarını yapıyoruz. Kurban Bayramı'nın 4. Günü 4 bin esnafı da dolaştık. Bayramlarını kutladık ve parti broşürlerini dağıtarak partimizi tanıttık" dedi.

Aday adaylarımız yok

Diğer partiler gibi aday Adayları'nın olmadığını belirten Doğan, " Parti temayüllerimiz devam ediyor. Delegelerimizin,  vatandaşlarımızın ve kanaat önderlerimizin önerdiği başkan adaylarıyla halkın karşına çıkacağız. Böylece toplumun sorunlarına yabancı olmayan ve vatandaşlarımızın istediği, sevdiği, takdir ettiği bir aday olacaktır. Böylece güvenilir, dürüst, her şeyden önce halkın sorunlarını çözebilecek, hizmet edebilecek adaylarımız olacaktır." dedi.

Doğu ve Güney Doğu'da iddialıyız

Hiçbir parti üzerinden siyaset yapmayacaklarını ifade eden Doğan, Doğu ve Güney Doğu'da iddialı olduklarını belirterek şunları söyledi: " Şahıslar üzerinden siyaset yapmayacağız. Vatandaşlarımızı tümüyle kucaklayacağız. Türkiye'nin 48 İlinde teşkilat çalışmalarımızı tamamladık. Batman, Diyarbakır, Ağrı, Bingöl, Muş ve Van gibi İllerde yerel seçimlerde iddialıyız."

Bakmadan Geçme