İlçe Yerel Gazete Temsilcileri BİK'te Buluştu

Van’a bağlı ilçelerde yayın hayatını sürdüren yerel gazete temsilcileri, Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen durum değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürü Yahya Öylek başkanlığında kurum binasında gerçekleştirilen durum değerlendirme toplantına ilçelerdeki yerel gazete temsilcileri katıldı. Toplantının amacı hakkında açıklamalarda bulunan Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürü Yahya Öylek, 1 Nisan 2014 tarihi itibarıyla Van ve ilçelerinde yayın hayatını sürdüren tüm yerel gazetelerin kurum bünyesinde işlemlerinin gerçekleştirildiğini anımsattı. Öylek, yerel gazetelerin temsil ettiği yerleşim alanının gözü, kulağı, sesi olduğuna da dikkat çekerek, “Yerel gazetelerimizde son üç ay içerisinde gözle görülür bir iyileşme söz konusu. Bu meyanda sizlere teşekkür ediyorum. Ancak gazetelerde özel habere de önem verilmeli. Abone sayılarının artırılmasında daha da gayret göstermelisiniz. Bizler de, sizlerin dert ve isteklerinizi, yaşadığınız sorunları çözme konusunda azimle çalışmaya bundan sonra da devam edeceğiz. Bunun bilinmesini istiyorum” dedi.
Gazete temsilcilerinin dert ve isteklerini de tek tek dinleyen Öylek, yapılan genel kurul toplantısında alınan kararları da gazete temsilcilerine aktardı. Öylek, toplantı sonunda yerel gazete temsilcileriyle birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.

Bakmadan Geçme