50 Çocuk Törenle Sünnet Ettirildi

Toplum Destekli Polislik Müdürlüğü “ Kirvem Polis Amca” Projesi kapsamında düzenlenen sünnet şöleninde 50 çocuk sünnet ettirildi. Erenoğlu düğün ve toplantı salonunda gerçekleştirilen sünnet şölenine Vali Aydın Nezih Doğan, 2. Sınıfı İl Emniyet Müdür Vekili Muammer Tığlıoğlu, il Sağlık müdür vekili, Mehpare Altay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Tarık Mataracı, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Dr. Fatih Demir ve sünnet ettirilen çocukların aileleri katıldı.

İlhan Siyahtaş

Erenoğlu düğün ve toplantı salonunda gerçekleştirilen sünnet şöleninde konuşan İl Emniyet müdür vekili Muammer Tığlıoğlu’’ Valilik olurları ile müdürlüğümüz toplum destekli polislik şube müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “ Kirvem Polis Amca” projesi kapsamında düzenlenen ve İş Adamı Servet Sünnetçioğlu öncülüğünde kurumlarımızın desteği ile 50 çocuğumuzu sünnet ettirdik.  Bundan sonrada Emniyet Müdürlüğü olarak bu tür sosyal içerikli projeleri hazırlayarak hayata geçirmenin gayreti içerisinde olacağız. Sünnet töreninin çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Sünnet töreninde konuşan Vali Aydın Nezih Doğan “ Çocuklarınızın eli kalem, oyuncak tutsun silah değil. Çocuk demek gelecektir. Bizim aradığımız gelecek, sadece bir gelecek değil, huzurlu bir gelecektir. Bu projede emeği geçen herkese ve projede yer alan aile ve çocuklarına teşekkür ediyorum. İşte çocukların aradıkları gelecek bir meslek sahibi olma geleceğidir. Çocuklar daha 8 yaşlarında, 10 yaşlarında gelecekte doktor olmak istediklerini, mühendis olmak istediklerini, polis olmak istediklerini söylüyorlar. Yani kendileri için bir gelecek arıyorlar. Herkesin bu sedaya, bu sese kulak vermesi gerekiyor. Çocukların yerleri evleridir, çocukların yerleri okullarıdır, çocukların yerleri oyun alanlarıdır. Çocuklar asla dağda olamazlar. Çocukların eline oyuncak yakışır, çocukların eline kalem yakışır, çocukların eline asla silah yakışmaz” dedi.

Sünnet şölenine sponsor olan İş Adamı Servet Sünnetçioğlu’na plaket verildikten sonra Vali Aydın Nezih Doğan çocuklara çeyrek altın ve çeşitli hediyeler verdi. Sünnet şöleni konuşmaların ardın dün mevlit okutuldu, daha sonra sünnet ettirilen çocuk ve ailelerine şehir turu attırıldı. 

Bakmadan Geçme