HDP HASSASİYETLER GÖRE YÖNETİM OLUŞTURACAK

HDP Van İl Örgütü, ilçe kongrelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. 7 ilçe kongresini gerçekleştiren HDP, Gürpınar ve Edremit kongrelerini bu ay yapacak. HDP Van İl Eş Başkan Yardımcısı Azim Yacan, amacımız ilçelerimizi daha da güçlendirmek ve daha güçlü ilçe yönetimleri oluşturmaktır diye konuştu.

Vansesi Haber Merkezi

 

Kongre sürecine  ilişkin HDP Van il binasında düzenlenen basın toplantısına HDP Van İl Eş Başkanı Yadişen Karabulak ve İl Yöneticileri katıldı. 

 

Basın toplantısında konuşan HDP Van İl Eş Başkan Yardımcısı Azim Yacan,  HDP Van İl  Örgütünün kısa bir süre 7 ilçenin kongresini gerçekleştirdiğini ifade etti. Örgütlenme seferberliği içinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Yacan,  sürecin gereklilik ve hassasiyetlerine uygun yönetimlerin oluşturulacağını söyledi. Yacan, “ Diğer ilçelerimize ilişkin kongre çalışmalarımızda sürüyor. İlçelerimizde arkadaşlarımızın çalışmaları sürüyor. Amacımız ilçelerimizi daha da güçlendirmek ve daha güçlü ilçe yönetimleri oluşturmak. Güçlü bir HDP, güçlü bir kongre planlıyoruz. Büyük kurultayımıza doğru ilerlerken yaptığımız bu kongreler özellikle yerelden başlayarak, bölge ve merkezi anlamda konferanslarımızı düzenliyoruz. Bu konferanslarımız ve ilçe kongrelerimizle büyük kurultayımıza daha büyük bir güç katacağız. Gürpınar ve Edremit'te kongre komisyonlarımız halktan gelen öneriler doğrultusunda, ve o önerileri dikkate alacak şekilde çalışma yürütecek. Bizde bu çalışmalar doğrultusunda partimize gönül vermiş, emek vermiş tüm arkadaşlarımızı bize omuz vermeye yan yana durmaya çağırıyoruz. Buradan tüm arkadaşlarımızı görev almaya davet ediyoruz” dedi. 

Bakmadan Geçme