HDP BU ÜLKENİN GÜVENCESİDİR

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kadın Meclisi tarafından Van'da Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla miting düzenlendi. Mitingde konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, 'HDP bu ülkenin güvencesidir. Bu ülkede yaşanan tüm sorunların çözümünde irade sahibi olan tek partidir' dedi.

Vansesi Haber Merkezi

 

Musa Anter Barış Parkı'nda düzenlenen mitinge, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayı Bedia Özgökçe Ertan, ilçe belediyelerinin kadın adayları ve kalabalık kadın grubu katıldı.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, dünyanın her yerinde barışı ve demokrasiyi kadınların getirdiğini belirterek, "Kadının görülmediği hiçbir yerde düzen olmaz, güven olmaz, barış olmaz, demokrasi olmaz. Dünyanın her yerine barışı da, demokrasiyi de getiren biz kadınlarız. İyi ki varız, iyi ki buradayız. HDP bir kadın partisidir. Biz HDP olarak kadın temsiliyetini ön planda tutuyoruz. Bu ülkenin geleceğine katkı sunan yine kadınlar olacaktır. HDP bu ülkenin güvencesidir. Bu ülkede yaşanan tüm sorunların çözümünde irade sahibi olan tek partidir" dedi.

Bakmadan Geçme