Gelecek Partisi Van İl Başkanı Karabıyık'tan Esenyurt Belediye Başkanı Özer'e ziyaret

Gelecek Partisi Van Kurucu İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık ve beraberindeki heyet, Esenyurt Belediye Başkanlığına seçilen Vanlı Prof. Dr. Ahmet Özer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gelecek Partisi Van Kurucu İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık ve beraberindeki heyet, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İstanbul Esenyurt Belediye Başkanlığına seçilen Vanlı Prof. Dr. Ahmet Özer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretleri sırasında, Başkan Ahmet Özer'e yeni görevinde başarılar dileyen heyet, desteklerini iletmek için bir araya geldi. 

Gelecek Partisi'nin Van Kurucu İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, İstanbul'un önemli ilçelerinden biri olan Esenyurt'ta seçilen Başkan Ahmet Özer'in başarılı bir akademisyen ve idareci olduğunu belirtti. Karabıyık, Özer'in seçilmesinin Vanlılar için gurur verici olduğunu ifade ederek, Esenyurt'a yapacağı hizmetlerde başarılar diledi. 

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vanlı hemşehrilerine teşekkür etti.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme