Erciş Belediyesi Kiraladığı Araçları Halka Tanıttı‏

Erciş Belediyesi, ihale yoluyla kiraladığı araçları görücüye çıkardı.

Vansesi Haber Merkezi


Daha önce hurdalığa atılan iş makinelerinin bakım ve onarımını yaparak hizmete hazır hale getiren Erciş Belediyesi, kiraladığı 20 adet kamyon,2 adet silindir,1 adet greyder ve 1 adet eder ile araç filosunu güçlendirdi. Belediye, kiralağı araçlarla birlikte Vaski (Van Su ve Kanalizasyon İdaresi) ve Van Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Erciş Şubesi bünyesinde bulunan toplamda 78 araçla ilçede çalışma gerçekleştirecek.

Araç tanıtımına Erciş Belediyesi Eş başkanları Abdurrahman Çağan ve Diba Keskin katıldı. Eş başkan Abdurrahman Çağan, seçildikleri dönemde halka verdikleri sözleri bir bir yerine getirmeye başladıklarını dile getirerek çalışma sezonu boyunca hizmet verecek araçların Erciş halkına hayırlı olmasını dileğinde bulundu.


Daha sonra konuşan Belediye Eş Başkanı Diba Keskin, Kiraladığımız araçlarla birlikte toplamda 78 araçla ikisi köylerde, biri şehir merkezinde olmak üzere üç ekiple alt yapı ve üst yapı çalışmalarına mahallelerde başlayacağız. Bu güzel bahar ayında startını vereceğimiz çalışma ile yıllardır ihmal edilen çalışmaları halka götüreceğiz. Çünkü biz güce, iktidara değil Yerlisiyle, Kürdüyle, Kırgızıyla halkın kendisine gücümüzü dayadık. Halk için çalışmaya devam edeceğiz. Bize bırakılan 182 trilyon borca rağmen yapacağız. Çünkü kirli akan muslukları kapattık.'' dedi.

Konuşmaların ardından araçların görev yerlerine gönderilmesi ile tören sona erdi.

Bakmadan Geçme