EMNİYET'TEN UÇURTMA ŞENLİĞİ

Van’ın Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen uçurtma şenliğine katılan Kaymakam Barboros Baran, çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu.
Öğrencileri sosyal hayata kazandırmak amacıyla Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sahil yolunda uçurtma şenliği düzenlendi. Şenliğe katılan öğrenciler hazırladıkları uçurtmaları gökyüzüne bıraktı. Havanın güzel olmasıyla birlikte uçurtma şenliği bir festival havasına dönüştü. Uçurtma şenliğine katılarak çocukların heyecanına ortak olan Kaymakam Baran, “Çocuklar bizim her şeyimiz. Eğitim en önemli konumuz. Çocuklarımız pırıl pırıl, tertemiz duygularla bizi karşılıyor, bizi ağırlıyor. İlçe Emniyet Müdürlüğümüz de böyle güzel bir aktiviteye ev sahipliği yaptığı için onlara da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Büyüklerle iyi bir köprü kurabilmek için çocukları mutlu etmek gerektiğini vurgulayan Erciş İlçe Emniyet Müdürü Murat Hoş ise düzenledikleri şenlikle gönüller arasında köprü kurmak istediklerini belirtti. Polis amcaları ile birlikte uçurtma uçurtan çocukların da hayli neşeli oldukları görüldü.

van, haber, vanhaber, van haber
erciş, ilçe emniyet müdürlüğü, uçurtma şenliği, sahil yolu

Bakmadan Geçme