Edremit’in Aydınlık Geleceği İçin Adayım

Ak Parti Edremit Belediye Başkan adayı İbrahim Koç basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Koç, seçimi kazanacağını söyledi.

Rıdvan Can

Aday adayları arasında görevin kendisine verildiğini vurgulayan Koç,  Edremit için önemli projeleri olduğunu, başkan seçildiği takdirde projelerini gerçekleştireceğini ve seçimi kazanacağını söyledi.

EDREMİT’İ BİLİYORUM

Edremit Elmalı doğumlu olduğunu, Edremit’i ve Edremit’te yaşayan insanları yakından tanıdığını, 27 yıllık devlet memurluğu süresi içinde 18 yıl Çevre Sağlığı Müdürlüğü yaptığını belirten İbrahim Koç,  Edremit'in kronikleşmiş sorunlarını çözmek ve Edremit'te hizmet etmek için Ak Parti aday olduğunu söyledi.

EDREMİT İÇİN HEDEFLERİM VAR

Müdürlük yaptığı sürede vatandaşın gözü, dili, kulağı olduğunu, halkın sorun ve beklentilerini,  iyi bildiğini ifade eden Ak Parti Edremit Belediye Başkan adayı İbrahim Koç Edremit için hedeflerinin olduğunu belirtti.   Koç “  Sosyal, kültürel ve alt yapıya yönelik gerçekçi projelerimiz var. Edremit ilçemizi yaşanılabilir,  düzenli, imara uygun ilçe haline getirmeye kararlıyım. Van’ın bahçesi olan Edremit’in kültürel değerlerini,  doğal yapısını koruyarak yenilikler gerçekleştireceğiz.  Van Gölü’nün kirlenmesine müsaade etmeyeceğiz. İlçemizin ulaşım sorununu toplu taşıma araçlarıyla çözeceğiz.  Göl kıyısında peyzaj projeler uygulayarak sahili halka açacağız. Her zaman vatandaşlarımızla birlikte hareket edeceğiz. Başkanlığı kazandığımız takdirde, herkes disiplinli, çalışkan, başarılı farklı bir belediyecilik hizmet nasıl yapılırmış görecektir.  Biz halkımıza hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Allah bizleri vatandaşlarımıza karşı mahcup etmesin”  dedi.

Seçim çalışmalarını yoğunlaştırdığını açıklayan Koç “Edremit ilçemizin çok değerli, renkli seçmen kitlesi var.   Edremit’te bütün seçmenlerimizin ayağına gideceğim. Sorunlarını,  taleplerini dinleyeceğim. Edremit’in ve kendi gelecekleri için oy isteyeceğim”  dedi.

 

Bakmadan Geçme