Dülger: ‘‘Artık 3 Puan İstiyoruz’’

Van Büyükşehir Belediyespor Pazar günü son kez taraftarı önünde saat 15.30’da Van Atatürk stadında ligde kalma savaşı veren Van Büyükşehir Belediyespor Erzin Belediyespor ile hayati önem taşıyan bir maça çıkacak.

Rıdvan CAN

Van Büyükşehir Belediyespor’un cefakâr taraftar grubu Kara-Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, Van Büyükşehir Belediyespor’un son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından tepkilerini dile getirerek bu takım Van Halkının takımıdır zor bir süreçten geçiyoruz hafta sonu ligde kalma adına hayati önem taşıyan Erzin Belediyespor maçında herkesi takımın yanında görmek istiyoruz gelin birlik olalım kırgınlıklarımızı, kızgınlıklarımızı sonra yaparız bugün takımın yanında olalım’’ dedi.

Kara-Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı gazetemize yaptığı açıklamada; Kara Kobra taraftarları olarak biz takımımızı iyi yerlerde görmek için elimizden gelen ne varsa sonuna kadar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Artık sözlerin bitip icraatların konuşacağı bir zamanın geldiğini dile getiren Başkan Dülger; ‘‘Bu kötü gidişe bir an önce son verilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde hem takım hem de şehir zarar görecektir. Sıkıntı nerdeyse bir an önce çaresine bakılmalıdır. Teknik heyetse,  futbolcuysa bir an önce  önlemin alınmasını istiyoruz. Macera aramak için ne zamanımız ne vaktimiz kaldı. Hafta sonu oynanacak olan Erzin maçında takımın değişim sürecine girdiğini  görmek istiyoruz. Artık taraftar olarak 3 puan istiyoruz.’’dedi. Bu takım Van Halkının takımıdır herkesin sahip çıkması gerektiğini belirterek, ‘‘Pazar günü bizim açımızdan son derece önemli bir maç kırgınlıkları küslükleri bir kenara bırakalım gelin takımın yanında olalım’’ dedi.

 

Bakmadan Geçme