Dr.Erdinç’e Van’da Sevgi Seli

26.Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Aday Adayı Dr. Suna Erdinç, Van Merkez ve ilçe ziyaretlerini tamamladı. İlçelerin Parti Teşkilatında İlçelerin sorunlarını dinleyen Erdinç, Birlik ve Beraberlik mesajı vererek, “Ülkemiz insanı gerçeklerin farkına varmalı ve biz de bu gerçekleri halkımıza bıkmadan, usanmadan anlatmalıyız. Bu konuda asla taviz vermeden, gerekirse kapı kapı Türkiye’nin ve Bölge insanının bütünlüğünü bozacak tehlikeler vatandaşa izah edilmeli” dedi.

Rıdvan CAN

Parti teşkilatında İlçelerin sorunlarını dinleyen Erdinç, ben size hizmet vaat ediyorum dedi.
Ak Parti Van milletvekili aday adayı Dr. Suna Erdinç, Van Merkez ve ilçe teşkilat ziyaretlerini tamamladı. Gittiği Ak Parti ilçe teşkilatlarında, üyeler tarafından büyük ilgi gören Erdinç, teşkilat başkanlarının da övgülerini aldı. İlk olarak Van İl Başkanlığını ziyaret eden ve sonrasında ise, Basınla kahvaltıda buluşan Erdinç, Basın kahvaltısı sonrası İl teşkilatı ile birlikte konvoy halinde Gürpınar İlçesinde taziye ziyareti ve ardından Edremit ve Erciş İlçesini ziyaret etti. Dr.Erdinç, İl ve İlçe ziyaretlerinin olumlu geçtiğini ifade ederek, Tek hedeflerinin memleketleri olan Van’a hizmet etmek olduğunu ve Van’a hizmet sevdalarını olduğunu söyledi.

 Dr. Suna Erdinç, AK Partinin Van’a büyük hizmetler yaptığını bu hizmetlerin devam ettirilmesi içinde vatandaştan destek istediklerini söyledi.  Erdinç,  “Bizim memleket sevdamız var. Benim ikinci bir tercihim olmadı ve benim tek tercihim Van’dır. Bizler memleketimize hizmet etmek istiyoruz. İnanıyorum ki, Van’da kadınlarımız ve gençlerimiz ile birlikte güzel şeyler yapacağız. Bizim Van’a hizmet sevdamız var. Van ve ilçelerindeki bütün yerel yöneticiler buraları çok güzel anlatması gerekiyor. Biz bir bütünüz. Van’ı güzel anlatırsak tüm yatırımları ve iş adamlarımızı buraya çekebiliriz.” dedi.

 Van’da bayanların siyaset sahnesinde daha çok yer alması gerektiğini belirten,  Erdinç, AK Parti’nin bayanlara yönelik pozitif bir ayrımcılık gösterdiğini belirterek,  “AK Parti bayanlara büyük değer veren ve siyasette yer almaları için çaba gösteren bir parti. İlimizde de seçmenlerin yarısından fazlası bayan. Bayanların sorunlarını dile getirecek isimlerin çoğalması gerekiyor. Diğer siyasi partilerde bayan aday adayların sayısındaki artış AK Parti ile birlikte oldu” ifadesini kullandı. Erdinç, Van’ın bütün bölgelerine bir gözle baktıklarını hizmet için yapılması gereken ne ise onu yapmaya hazır olduklarını ifade ederek  “Van bir bütün olduğu zaman bütün sorunların aşılacağını düşünüyorum. Her yere bakış açımız aynı.” dedi. 

Dr. Suna Erdinç, ziyaretlerinin ardından Ak Partinin Genel Kuruluna katılmak üzere Van’dan ayrıldı.

 

Bakmadan Geçme