DOSTLUK MAÇININ GALİBİ AK PARTİ

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı futbol takımı Basınspor’u 9-6 yendi.

Rıdvan CAN

 

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı  takımı ile gazetecilerden oluşan Basınspor takımı arasında halı sahada oynanan dostluk maçı İpekyolu İlçe Başkanlığı takımının 9-6'lık üstünlüğü ile sonuçlanırken maçta kazanan taraf dostluk oldu.

 

Sevimli halı sahada oynanan Basınspor ile AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı futbol maçını hakem Fırat Polater yönetti. Karşılaşma zevkli ve çekişmeli mücadeleye sahne olurken, İpekyolu üstün bir oyun ortaya koyarak maçın ilk yarısını 5-2 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Basınspor erken goller bulsa da İpekyolu’nun ikinci yarıda gelen gollerine engel olamayınca maçı İpekyolu 9-6 kazanarak, sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

 

Genç yaşında aktif ve etkili siyasi çalışmalarıyla Van’da dikkatleri çeken AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan sergilediği teknik futbolla izleyicilerden büyük alkış aldı.  Basınspor’un yetenekli genç futbolcularına kalesinde geçit vermeyen İpekyolu İlçe Belediye Başkan aday adayı A.Menaf Keyifli’de gençler karşısında sergilediği futbol, kalesinde yaptığı kurtarışlarla takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

 

Sporun dostluk, barış, kardeşlik ve sosyal iletişim aracı olduğunu söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Kuşan “  İlimizde sporun her branşını seviyor ve destekliyoruz. Çok güzel ve zevkli bir maç oldu. Maçı organize eden,  sahada centilmence top koşturan değerli basın mensubu arkadaşlarıma partim ve yönetimim adına teşekkür ederim. Kazanan dostluk ve spor olmuştur. AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı olarak ilimizde her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız” dedi.

 

AK PARTİ İPEKYOLU İLÇE BAŞKANLIĞI:  Takım kaptanı Yavuz Kuşan, A.Menaf Keyifli, Murat Otacı, Suat Yazlık, Murat Beşenk, Aydın Tural, M.Turan İnan, Erhan, Eren ve Veysel…

 

BASINSPOR: Bişar Ulutaş, (Bölge gazetesi)  Rıdvan Can (Vansesi Gazetesi)
Erol Çakıl (Van TV), Orhan Olgun, (Ekonomi Dergisi) Sıtkı Yıldız (Anadolu Ajansı), Faruk Geyik (AK Haber) Emin Toktaş (Merkür TV)

 

Bakmadan Geçme