Demir: Sorunları çözmek için çalışacağız

Yeniden Refah Partisi 2. sıra Milletvekili Adayı Genç İş İnsanı Yakup Demir Van'ın sorunlarını çözmek için çalışacaklarını söyledi.

Evren Doğruer

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimler için çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi 2. sıra Milletvekili Adayı Yakup Demir, gazetemize açıklamalarda bulundu. Milletvekili seçilmesi halinde Van’ın sorunlarını çözmek için çaba sarf edeceğini belirten Demir, “14 Mayıs Pazar günü ülkemizin kaderinin belirleneceği bir seçime gidiyoruz. Şuan vatandaşlarımızı ziyaret ederek destek istiyoruz. Van’ımızın sorunlarını Yeniden Refah Partisi iktidarında çözeceğiz. Vatandaşlarımız Milli Görüşün Meclis’te temsil edilmesi için bize güçlü bir şekilde destek vermeli” dedi.

“Tüm sorunlarını çözeceğiz”

Seçim çalışmalarımız kapsamında kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızı ziyaret edip destek istiyoruz. Vatandaşlarımızın partimize yoğun ilgisi var. Milli Görüşü temsil ediyoruz. Rahmetli Erbakan hocamız ülkemize çok şey kazandırmıştır. İnşallah hocamızın hizmetleri Genel Başkanımız Fatih Erbakan ile devam edecek. Van’ımızın tüm sorunlarını biliyoruz. Güçlü kadrolarımızla tüm sorunların üstesinden geliriz. İnsanlarımız Milli Görüşü kalplerine kazımış. İnşallah verilen desteklerle Milli görüş meclise girecek. Yeniden Refah Partimizin mecliste olması demek, milletimizin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulması, milletimizin derdine derman olunması demektir. Onun için halkımızın güçlü desteğine ihtiyacımız var. İktidarımızda Van’ın çevre yolu, stadyum, Van Gölü kirliliği, işsizlik, sınır ticareti, oto park, trafik, yetersiz uçak seferleri, ekonomi gibi tüm sorunlarını çözeceğiz. 14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimlerinin ülkemize, memleketimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme