Cins Kedi Fiyatları

Cins Kedi Fiyatları

Bir evcil hayvan sahiplenmek isteyen kişilerin başvurması için pek çok platform bulunurken bunlar içerisinde en güvenli olanlardan bir tanesi de Aurora Cattery'dir.

Aurora Cattery Hakkında

Kedi sahiplendirme işini büyük bir özveri ile yapan Aurora Cattery, kedi sahiplenmek isteyenlere sahiplendirme de üç kategori sunuyor.

Bunlar;

  • British 1. Klas
  • British 2. Klas
  • ScottishStraight

Olmak üzere cins kedi sahiplenmek isteyenlere özel bir kategori bulunuyor.Üretici yahut pet amaçlı bir evcil hayvan sahiplenmek istenildiğinde sahiplenme bütçesi ve olasılıkları kişiden kişiye değişebiliyor. Bu nedenle cins kedi fiyatları da farklı özelliklerine göre farklılık gösteriyor.

Sağlık, güzellik ve bakım durumundan taviz vermeden yavru kediler cins, yüz ve güzellik bakımdan üçe ayrılıyor. Sahiplendirilmek üzere sitede bulunan tüm yavru kediler şecereli ve dernek üzerine kayıtlı bulunuyor.

Aurora Cattery Prensip ve Uygulamaları

İki yıldır devam eden cins kedi üretimi sürecinde uygulamalar ve prensipler doğrultusunda ilerleyen Aurora Cattery, soyu belli olan baba ve anne kedilerden üretim sağlar. Anne ve baba kediyi başka bir isim veya cinste kaydettirme olasılıklarına imkan tanımaz.

Sosyal medya üzerinden yanlış yavru kedi resmini paylaşarak ilan verenlerden ziyade yavru kedi fotoğrafları ile oynamadan doğrudan gerçek fotoğrafları paylaşır. Dernek kayıtlı kediler doğal olarak kuruluş garantisi altında bulunur. Gereken tüm sağlık testleri, aşı ve bakımları yapılan yavru kediler sürekli kontrol ve denetim altındadır.

Aurora Cattery'den Bir Kedi Sahiplenmeden Önce Bilinmesi Gerekenler

Yavru bir kedi sahiplenmeden önce kişilerin tüm gerekli bilgileri edinmesi büyük bir gerekliliktir.

Bu nedenle yavru kedi sahiplenmeden önce bilinmesi gerekenler şunlardır;

  • Aşıları tam olmalıdır.
  • Üretme ortamlarının hijyenik olup olmadığına dikkat edilmelidir.
  • Sahiplenilmek istenilen yavruda ilk dikkat edilmesi gereken şey, sağlıklı olmasıdır.
  • Tüyler üzerinde mantar benzeri lezyonlar olmamalıdır.
  • Şecereli yavru tercih edilmelidir.
  • Yavru kedinin gözleri parlak ve tüyleri canlı olmalıdır.
  • Irk özellikleri araştırılarak yavru kediler sahiplenilmelidir.
  • Özellikle kedi fiyatlarıolarak düşük fiyatlar arandığında yavruyu kaybetmek dahil her türlü sağlık sorunu da göz önünde bulundurulmalıdır.
  • Yavru kedi fiyatları 2023 yılında ırklara göre değişiklik gösterir. British kediler en yüksek kedi fiyatlarına sahipken ikinci sırada Scottish kediler bulunur.
  • Satın alması düşünülen kedilerin dernek kayıtlarından sorgulama ile teslim alınması önerilir.

Bu kriterlerin bilinmesi ile birlikte satın alınan yavru kediler tamamen profesyonel ortamda üretilmiş kediler kategorisine giriyor.

Aurora Cattery Kedi Fiyatları

Sahiplenilmek istenen kedilerin cins ve şecerelerine göre fiyatları da değişir. Cins kedi fiyatları 2023 yılı itibarı ile ilaç, aşı, mama ve veteriner ücretlerinin %100 artması ile de ciddi oranda değişiklik gösteriyor. Şecereli kedi fiyatları 8500 TL ve 15000 TL arasında değişiklik gösterirken; Scottish cinsine mensup yavru kediler şeceresizse 3500 TL ile 10000 TL aralığında fiyattan satılıyor.

Evde Hangi Cins Kedi Beslemeye Uygundur?

Aurora Cattery'nin ürettiği cins kedilerden Scottish kediler oyuncu, iyi huylu ve sevecen yapıdadır. British Shorthair yahut British Longhair yavruları ise daha sakinken 3 ila 5 aylık arası yavruluk dönemlerinde evi devamlı gezmek isterler. Büyümeleri ile sakin bir yapıya bürünürler.

Aurora Cattery İle Evinize Neşe Katmak İçin Şirinlere Yer Açın

Herkese göre güven önemli bir kavramdır. Hele ki bu eve yeni bir evcil hayvan almak olduğunda büyük bir sorumluluk gerektirir. Bu noktada bebek kedilerinde yeni sahiplerini seçmeleri her iki taraf içinde zor olmaktadır.

Şecereli kedi üretimi konusunda belirli prensiplere sahip olan kedi üreticileri için buraya tıklayarak ulaşabilmek mümkündür. Aurora Cattery'nin güncel kedi fiyatları sayfasına erişmek için de yine aurora-caterry.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

Bakmadan Geçme