BİG MAMMA'S AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Tarifsiz lezzetleri ve kalitesi ile Türkiye'nin markası haline gelen Big Mamma's Van'ın kalbi olarak tanımlanan Cumhuriyet Caddesi Park AVM girişinde açılışa hazırlanıyor.

Rıdvan Can

Van’ın yeni lezzet noktası Big Mamma’s’ın açılış hazırlıkları sürüyor. Yapılan araştırmalara göre farklı bir damak tadına sahip olan Big Mamma’s Dünya’nın en nefis lezzetlerini sunuyor. Gıda güvenliğini maksimum seviyede tutarak müşterilerine nezih bir ortamda, kaliteyi ve lezzeti bir arada sunan Big Mamma’s, Vanlılara hizmet etmek için gün sayıyor. 

“Kaliteden asla ödün vermeyeceğiz”

Big Mamma’s’ın işletme sahibi Savaş Şiran Cumhuriyet Caddesi Park AVM girişinde yakın zamanda açılış yapacaklarını belirterek, restoran hakkında bir bilgi verdi.  Şiran, “Biz Van’da kısa bir süre sonra Big Mamma’s markasıyla hizmet vermeye başlayacağız. Dekorumuzla, hizmet anlayışımızla, kalitemizle, çok farklı mekânımızla Vanlılara hitap etmeye çalışacağız. Kaliteden asla ödün vermeyeceğiz. Farklı ve güler yüzlü hizmetimizle fark yaratacağımıza inanıyoruz. ‘Lezzet Tesadüf Değildir’ sloganıyla sabah, öğlen, akşam Dünya mutfağının herkesin ve şehrin ortak noktası haline gelen Big Mamma’s mutfağıyla iddialıyız. Yemek menümüz son derece zengin olacak. Kahvaltı, kahve çeşitleri, soğuk ve sıcak içecekler, pizza çeşitleri, çin mutfağına özgü makarna çeşitleri, salatalar, stik ızgara beraberinde özel soslarıyla, bize özel tatlı çeşitleri, Sandwich çeşitleri, wrap çeşitlerimizle her damak zevkine hitap ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İşletme Müdürü Merve Efe ise Big Mamma's’ın dünya markası olduğunu ifade ederek, “Big Mamma's lezzetlerinin Türk insanı tarafından tutkuya dönüşme süreci 1998 yılında başladı. İlk Big Mamma's restoran Bursa'nın keyifli bir semti olan Kükürtlü'de açıldı. Big Mamma's fark yaratan lezzetlerinin; keyifli ve rahat ortamıyla da kendine has bir mekan olduğunu ortaya koydu ve çok kısa bir süre içerisinde gençlerin buluşma noktası haline geldi. 1984 yılında Danimarka’da temelleri atılan Big Mamma’s, yola çıktığı andan itibaren olmazsa olmaz ilkelerini “Lezzet, Kalite ve Müşteri Memnuniyeti” olarak belirlemiştir. 1998 yılında Türkiye’ye gelen Big Mamma’s ilk şubesini Bursa’da açmıştır. Gizli tariflerin oluşturduğu lezzetleri ile kısa sürede Bursa halkının ilgi odağı haline gelmiştir. Gittikçe artan ilgi ile Türkiye’nin birçok ilinde şubeler açılmıştır.  Bugün, kendi alanında en çok bilinen marka olma hedefini belirleyerek yola çıkan, kendine özgü ürün gamı, konsepti ve yaratıcı yaklaşımıyla Big Mamma’s, her geçen gün bu hedefine daha da yaklaşmaktadır. İnşallah Van’ın kalbinde şubesini açacağımız Big Mamma’s burada da yoğun ilgiyle karşılaşacak” diye konuştu.

 

 

Bakmadan Geçme