Berge'den kırsal mahallelere ziyaret

AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge, Dereüstü, Kevenli, Yalınağaç ve Baklatepe Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Yerel seçim çalışmalarına ağırlık veren AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge, İpekyolu ilçesine bağlı mahalleleri ziyaret etti. Dereüstü, Kevenli, Yalınağaç ve Baklatepe Mahallelerinin sakinleriyle bir araya gelen Başkan Adayı Berge, seçimleri kazanması halinde sorunları çözmek için çalışacağını belirtti.

“MAHALLE SAKİNLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM”

Sorunları çözmek için çalışacağını belirten Berge, “31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında Dereüstü, Kevenli, Yalınağaç ve Baklatepe Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarımızla buluştuk. Mahallelerimizin sorun ve sıkıntılarını dinledik, dualarını aldık. İstişarelerde bulunup, görüş alışverişi yaptık. Bizi heyecanla karşılayan tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını biliyoruz, çözüm biz olacağız. Bizlere eşlik eden tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ederim” dedi. 

Mahalle ziyaretlerinde AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge’ye İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan eşlik etti. 

 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme