Baştürk’ten ilçelere ziyaret

Van TEİAŞ Spor Kulübünün deneyimli antrenörü Fahri Baştürk, örnek bir davranışta bulunarak Başkale İlçesi Merkez İlkokulu ve Çaldıran İlkokulu ziyaretleri gerçekleştirerek, Öğrencilere Sweat shirt, ayakkabı, çorap hediye edilerek, okullara da futbol basketbol, voleybol topları, satranç takımları takdim edildi.

Rıdvan CAN

Öğrenciler, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, duygulandılar. Öğrenciler ''Bu güzel hediyeler için Antrenör Fahri Baştürk'e sonra da bu güzel ana vesile olan öğretmenlerine okul müdürüne teşekkür ederiz" dediler.

Uzun ve yorucu bir yolculuğun sonunda, her varılan köy okulunda, ışıl ışıl gözleriyle etrafa umut saçan öğrencilerimizi görmek bizleri memnun ettiğini söyleyen Deneyimli Antrenör Fahri Baştürk, "Öncelikle bu güzel ana vesile olan Çaldıran İlköğretim Okul müdürü Fatih Zengin ve Gülay öğretmen başta olmak üzere katkısı olan herkese ve öncelikle Bilgileriyle öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan ve onların gelişimine katkı sunan fedakar öğretmenlerimize de teşekkür ederiz. Her köy okulu yeni bir umuttur diyerek başladığımız proje ilerleyen haftalarda yeni köy okullarını ziyaret ederek devam edecektir" dedi.

Bakmadan Geçme