Başkan Adayı Oğuz: Referansımız İslam’dır

Hür Dava Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz: Biz sadece maddi sorunlara el atmayacağız, ahlaki yozlaşmayla da mücadele edeceğiz.

Vansesi Haber Merkezi

Kapı kapı gezen Hüda Par heyeti, halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Hür Dava Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, Saray Belediye Başkan adayı Kasım Keklik ve partililerden oluşan heyet, Saray’daki esnafları ziyaret etti.  

BELEDİYELERİN MALI HİZMETE DE FAKİRLERE DE YETER

Hüda Par belediye başkan adayları, esnafın dertlerini dinleyerek parti programlarını anlattıktan sonra, yapılacak olan seçimlerde destek talebinde bulundular. Hür Dava kadrolarının ahlaki yozlaşmaya, kumara, faize, fuhuşa ve hırsızlığa son vereceğine dikkat çeken Van Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, bölgeye de hak ettiği hizmeti getireceklerini, Hz. Ömer’in adaleti ve Hz. Ebubekir’in sadakati ile belediyelere talip oldukların söyledi. Van’a ve ilçelerine güzel hizmetler getireceklerini dile getiren Oğuz, “ Bizim referansımız İslam’dır. Biz, hak çizgisinde halkımıza hizmet edeceğiz. Biz sadece maddi sorunlara el atmayacağız, ahlaki yozlaşmayla da mücadele edeceğiz.  Eğer idareciler belediyenin malını çarçur etmezse, belediyelerin malı hizmete de fakirlere de yeter. İnşallah halkımız bizi önce hakkın, sonra kendilerinin hizmetkârı olarak göreceklerdir” dedi. Saray Belediye Başkan adayı Kasım Keklik ise, yaptıkları esnaf ziyaretlerinde kendilerine gösterilen büyük teveccühten dolayı esnafa ve halka teşekkür etti. Ziyaret edilen esnaf ise memnuniyetlerini dile getirerek, Hüda Par adaylarına başarı dileğinde bulundular.  

Bakmadan Geçme