BAHTİYAR VARSA VANSPOR YILMAZ

Vanspor U19 takımının yetenekli stoperi Bahtiyar Yılmaz, bu sezon oynadığı futbolla göz dolduruyor. Hafta sonu Van'da oynanan maçta Batman Petrolspor'u 4-0'la geçen Vanspor'da ağları üç kez havalandıran Bahtiyar Yılmaz, takımının galibiyetinde önemli pay sahibi oldu.

Rıdvan Can

 

Türkiye Futbol Federasyonu U19 Ligi'nde Batman Petrolspor'u ağırlayan Vanspor Futbol Kulübü U19 takımının 4-0 galip geldiği maçta yıldızlaşan ve gelecek vadeden tecrübeli stoper Bahtiyar Yılmaz'ın hattrick yaptığı maçta güçlü rakibini 4-0 mağlup etmeyi başardı.

BABASININ İZİNDE

Vanspor'un önemli futbolcularından kaptan Zeki lakaplı Zeki Yılmaz'ın oğlu Bahtiyar Yılmaz, 1.92'lik boyu ile tüm dikkatleri şimdiden üzerine çekmeyi başardı. Babasının yolunda giden genç yetenek Bahtiyar Yılmaz, tıpkı babası gibi stoper mevkiinde oynuyor. Yılmaz, oynadığı güzel futbol ve başarılı performansla Vanspor'a uzun yıllar hizmet edecek önemli bir futbolcu olmayı hedefliyor.  

"VANSPOR'A GÖNÜLDEN BAĞLIYIM"

Vanspor’un bir parçası olmaktan gurur duyduğunu dile getiren genç yetenek Bahtiyar Yılmaz, “Öncelikle Vanspor Futbol Kulübünün formasını giymeme vesile olan başta Vanspor Futbol kulübü başkanına, yönetimimize, hocamıza ve altyapı hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Babamın da altyapısında yetiştiği ve yıllarca kaptanlığını yaptığı Vanspor kulübünde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Vanspor’a gönülden bağlıyım. Burada çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Batman Petrolspor karşısında hem galip geldiğimiz için hem de 3 gol attığım için çok mutluyum" dedi.

Bakmadan Geçme