ANNELER MERİT HAVUZ BAŞINDA COŞTU

Merit Şahmaran Oteli tarafından düzenlenen ‘Anneler Günü’ kahvaltı programına katılan anneler Van Gölü sahilinde yer alan otelin havuz başında çalınan canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek güzel bir gün geçirdiler.

Rıdvan CAN

Bütün annelerin günü kutlayan Merit Şahmaran Oteli Genel Müdürü Ahmet Güler, “Anne, hiç kimsenin inkar edemeyeceği en değerli varlıktır” dedi.

 

Merit Şahmaran Oteli tarafından havuz başında düzenlenen, zengin menünün yer aldığı kahvaltıda bir araya gelen anneler kendilerini bu anlamlı günde ağırlayan otelin yönetici ve personeline teşekkür ettiler. Merit Şahmaran Otel Genel Müdürü Ahmet Güler, kahvaltı sonrası Anneler Günü için özel hazırlanan yaş pastayı annelerle birlikte kesti. Canlı müziğin ritmiyle eğlenen anneler neşeli ve güzel bir gün geçirirken ilerleyen saatlerde yapılan çekilişle kahvaltıya katılan annelere çeşitli hediyeler verildi.

 

Annelerin aile ve toplum hayatında her zaman önemli bir yere sahip olduğunu belirten, Merit Şahmaran Oteli Genel Müdürü Ahmet Güler, “ Otel olarak Vanlı annelerimiz ağırlamaktan onur duyduk. Sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı olan annelerin hakkının hiçbir şekilde ödenmez. Bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay annelerimize aittir. Bizim kültürümüzde ve inancımızda annenin çok ayrı bir yeri vardır. Anne kutsaldır, anne değerlidir. Annelik en temiz, en masum, en güzel duygudur. Anne hiç kimsenin inkar edemeyeceği en değerli varlıktır. Sevginin ilk kaynağı olan ve çocukları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz. Bütün annelerin Anneler Günü'nü saygı ve minnet duygularımla kutluyorum” dedi.

Bakmadan Geçme