ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ BÜYÜLEDİ

Van’da Yüzüncü Yıl Anaokulu yöneticileri tarafından düzenlenen ‘5. Geleneksel Okul Öncesi Eğitim Şenliği’nde miniklerin sergilediği oyunlar katılımcılardan büyük beğeni topladı.
Prof. Dr. Cengiz Andiç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Van Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhlis Geylani, okul yönetimi ile aileler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Yüzüncü Yıl Anaokulu Müdiresi Elif Delen’in açılış konuşmasını yapması ile devam etti. Amaçlarının okul öncesi eğitimin gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmak olduğunu ifade eden Delen, anne-babaların ve toplumun dikkatini çekmek ve okul öncesi eğitimle ilgili çalışmalara, yatırımlara öncelik vermenin gerekliliğini anlatabilmek için okul şenliği düzenlediklerini belirtti.
Yapılan konuşmanın ardından sahneye çıkan minikler birbirinden güzel oyunlarla katılımcıları büyülediler. Halk oyunları, flamenko dansı, bale, lirik dansı ve kafkas gösterisi gibi birbirinden güzel oyunlar büyük alkış aldı. Çocuklarının sergilediği oyunlardan kareler almak isteyen veliler ise birbirleriyle yarıştı.
vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme