Akdamar TV 1. Kutladı

Van'da internet üzerinde yayın yapan Akdamar TV birinci yılında emek veren ekibiyle yemekte bir araya gelerek, önemli istişarelerde bulundu.

Akdamar TV, birinci yılını neşe ve mutluluk içerisinde tüm ekip çalışanları ile birlikte kutlamanın sevincini yaşadı.

 

Aypaş Basın Yayın Radyo Televizyon Bilişim Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. Bünyesinde bulunan, Havadis Medya Grubu çatısı altında yayın hayatını sürdüren Akdamar TV’nin bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan tüm mesai arkadaşları samimi bir ortamda düzenlenen yemekli programda üzerinde “Akdamar TV 1.Yılınız kutlu olsun” yazılı olan ve muhteşem bir şekilde dizayn edilmiş, yaş pasta kesilerek program akışına devam edildi.

Pasta kesimi esnasında, Akdamar TV’nin daha nice mutlu yıllara ulaşması temennisinde bulunan mesai arkadaşları birbirlerine başarı dileklerinde bulundu. Akdamar TV’nin, Basın Yayın ilkelerinden hiçbir şekilde ayrılmayan bir yayın akışı  ile programlarını yapması büyük bir takdir gördüğü belirtildi. Yapılan her programın kamuoyunu aydınlatıcı ve bilgi aktaran bir yayın akışının olması değişmeyen ilkelerin başında gelindiği belirtildi.

Genç yetenek Kava’ya ziyaret

Gelecek yıllar için çeşitli düşüncelerin paylaşıldığı programda izleyicilerin talep ve düşünceleri de dikkate alındı. Akdamar TV’de yayınlanan bazı programların ülke düzeyinde gündem olması ise ayrıca sevindirici bir durum olarak değerlendirildi. Programa katılan Akdamar TV ekibinin, program sonunda her birinin yaptığı fikir ve öneri sunumdan sonra çekilen hatıra fotoğrafları ile program gece geç saatlere kadar devam etti.

Bakmadan Geçme