YYܒlü Sporculardan Bir Başarı Daha

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Spor Kulübü, erkekler kategorisinde elde ettiği başarılı sonuçlarla Doğu Kulüpleri Takım Şampiyonası’nda birinci oldu.

31 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında Erzurum Büyükşehir Belediyesi Olimpiyat Parkı’nda düzenlenen Doğu Kulüpleri Takım Şampiyonası’nda heyecan sona erdi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki tenis kulüplerinin katılımıyla bu yıl dördüncüsü yapılan organizasyonda erkeklerde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi üstünlüğü vardı. Toplam 26 takımın yarıştığı erkekler mücadelesinde, finalde Ağrı Gençlik Spor Kulübü’nü yenen Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Spor Kulübü şampiyonluğu elde etti.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi olarak 11 sporcu ve 2 antrenör ile şampiyonaya katıldıklarını belirten Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Selçuk, burada başarılı maçlar çıkartarak şampiyon olduklarını ifade ederek, “Van’ımızı ve üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil etmenin mutluluğu içinceyiz. Takım arkadaşlarımın göstermiş olduğu gayretlerle başarılı maçlara imza atıp şampiyonayı birinci tamamladık. Üniversite olarak her zaman olduğu gibi bu şampiyonada bize destek veren Rektörümüz Prof. Dr. Peyami Battal’a teşekkür ederim” diye konuştu.
Şampiyonanın ardından dereceye giren takımlar kupalarını alırken, turnuvada raket sallayan tüm tenisçilere de madalyaları verildi. Ödül töreni sonrası sporcular, antrenörler, hakemler ve turnuva organizatörleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakmadan Geçme