İdris Ortakaya

Terör örgütleri emperyalist güçlerin ellerinde tuttukları maşalardır

İdris Ortakaya

Bu söylemimi herhangi bir iddia olarak değerlendirmeyiniz.  Geçmişte yaşadığım deneyimlerin bir aksi olarak düşünün… Ben, İdris Ortakaya, illegal örgütlerden birine inandım ve güvendim. Bu örgüt içinde yer alarak ülkemizin, bağımsızlığı ve halkımızın mutluluğu için kişisel hiçbir beklenti içinde olmadan tüm iyi niyetimle, canımla, malımla ve her şeyimle emperyalizme ve yerli uşaklarına karşı yürütülen mücadelenin içinde yerimi aldım. Mücadeleyi yöneten komuta merkezinin emperyalist güçlerin elinde olduğu gerçeğini geç de olsa öğrenerek bu ilişkiden koptum.

Evet, değerli okurlarım, daha önceki yazılarımda da bahsettiğim gibi Dünyada faal olarak eylem yapan tüm illegal terör örgütleri emperyalist güçlerin denetimindedirler.

Ülkemizi tehdit eden DEAŞ, PKK, FETÖ ve bunların taşeronluğunu yapanlar da bu emperyalist güçlerin maşasıdırlar.

Hatırlayın, bundan tam yüz yıl önce Haçlı Şeytanlar tarafından işgal edilen Osmanlı İmparatorluğu parçalanarak küçük Devletlere dönüştürüldü. Bu Devletlerin tümü başta İngiltere olmak üzere diğer Haçlı Şeytanlarca dizayn edildi. "Böl, parçala ve yönet" onların temel amaçlarıydı ve dünden bugüne sömürüye doyamadılar. Hala, sınırlarımızı "yeniden belirleme çabası içerisindeler"…. Projelerini gerçekleştirmek için tüm güçleri ile çabalamaktadırlar. İsteklerine karşı çıkan Devlet yöneticilerini görevden uzaklaştırıyor ya da yok edilmeleri talimatını veriyorlar. 

En sevdikleri iş de bölgede iç savaş çıkartarak katliamlar yapılmasına zemin hazırlamak ve bunları seyretmektir…. Ülkemiz için de aynı yöntemleri kullandılar. Ülke yöneticilerimiz bu alçakların istemlerine şiddetle karşı koydu. Bunun üzerine DEAŞ, PKK ve FETÖ terör örgütleri ile operasyon düzenlediler. İç savaş çıkarmak için her türlü yolu denediler. Terör örgütlerine her türlü silah, cephane, lojistik ve militan desteği sağladılar. Ülkemizde kendilerine yakın siyasi partileri, Sivil Toplum Kuruluşlarını kullanırken, devletimizin kılcal damarlarına kadar sızmış on binlerce hainle emellerine ulaşma çabası içerisine girdiler. Medya kuruluşlarından tutun, valiliklere, emniyete, yargıya, Türk Silahlı Kuvvetlerine sızdılar, teröristleri ile operasyonlar düzenleme yanılgısına düştüler. Çünkü karşılarında "milli iradeyi gördüler", başarısız olunca da kuduz köpekler gibi sağa sola saldırmaya başladılar.

DEAŞ'ı kurdular. İşbirlikçileri vasıtasıyla algı operasyonları düzenleyerek bu terör örgütünün, Erdoğan'ın örgütü olduğunu savundular. FETÖ'cü hainlerin MİT tırlarına düzenledikleri operasyondan tutun, Cumhuriyet gazetesinde yayınlanan ihanet yazıları ile "Devletin, DEAŞ'A silah gönderdiğine dair" algı operasyonları yapmaya çalıştılar. FETÖCÜLERİN DARBE KALKIŞMASINI, Sayın Erdoğan'ın Başkan olmak için organize ettiğini bile söyleme cüretine kalkıştılar. PKK'nın, DEAŞ'ın, FETÖ'nün teröristleri birlikte hareket etmelerine karşın, BAŞARILI OLAMADILAR. Bu mağlubiyet aslında ABD'nin, İngiltere'nin ve diğer HAÇLI ŞEYTANLARIN asla boş durmadıklarını da bize gösterdi.

Bugün, TÜRKİYE CUMHURİYETİ, son on yılda her alanda olduğu gibi savunma sanayinde de çok önemli gelişmeler sağlayarak Bölgemizin en güçlü ülkesi haline gelmiştir.

Dikleşmeden dik durmayı bilen, hiçbir devlete eyvallahı olmayan, kefenini yanında taşıyan liderle karşı karşıya gelen HAÇLI ŞEYTANLAR hala şokdalar… İnanamıyorlar… Karşılarındaki cesur yürek ERDOĞAN'ın halkın desteği ile ne büyük devrimlere imza attığını anlayamıyorlar… Bence, yüzyılın en büyük devrimcisi Recep Tayyip ERDOĞAN.  O, mazlumların sesi… O, dünya beşten büyüktür, diyebilen bir kahraman… O, onur ve gurur kaynağımız…

Halkın ve HAKKIN desteğini alan bir lideri hiç bir güç alaşağı edemez.

Bizi bölüp parçalamayı planlayanlar daha büyük bir yapıya ulaşmamızın fitilini ateşlemişlerdir.

Suriye ve Irak'da bulunan ata topraklarımız ve soydaşlarımızın garantörü biziz… FİİLEN GEREKEN DE YAPILACAKTIR.

Dünya yeniden şekillendiriliyorsa TÜRKİYE'de bu masada mutlaka olacaktır.

Hem ülkemiz için hem de mazlum ülkeler için…

 Allah yar ve yardımcımız olsun…

Saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları