İdris Ortakaya

Bayatlamış Bir Eylem

İdris Ortakaya

Yeşil Artvin Derneği'nin başlattığı eylem provokatörler tarafından yurdun her yanına yayılmaya çalışılmaktadır.

Artvin'in Kafkasör Yaylası Cerattepe Bölgesi'nde bakır madeni çıkarmak isteyen şirketin araçlarını engellemek için başlatılan eylem ise devam etmektedir. Ülkemizin zor bir dönemden geçtiği bu günlerde "ülkenin en önemli meselesiymiş gibi bir imaj yaratılarak" dillendirilmesi, en azılı eylemcilerin bölgeye intikaline yol açmıştır. Devlet ise önlem almak maksadı ile bölgeye çok sayıda polis ve asker göndermiştir.

Ülkemiz haçlı şeytanlarınca muhasara altına alınmaya çalışılmaktadır. İçimizdeki hainleri temizlemek için her gün üç beş şehit vermekteyiz.

Ankara'nın en önemli yerinde bombalı saldırı düzenleniyor ve yirmi sekiz insanımız şehit ediliyor.

Suriye'de PKK uzantılarına, ulusal güvenliğimizi tehdit edebilecek bir bölgenin tahsisi için haçlı şeytanları işbirliği içindedirler.

Müttefiğimiz diye geçinen alçaklara söz geçiremiyoruz.

PKK'nın PYD'si ısrarla kırmızı çizgimiz olan bölgeyi Amerikanın silahları ve Rus uçaklarının desteği ile işgal etmeye çalışıyor.

Biz de teyyakuz durumunda beklemekteyiz.

Bu denli kıritik bir dönemi yaşarken Artvin yaylalarındaki maden işletme işini bu dönemde gündeme getirip ve ortalığı alak bullak etmekle kime hizmet edeceksiniz?

Bakan açıklama yapıyor; "tek bir ağaç kesmedik. Eylemciler tarafından ağaçlar kesildi. Yakıldı. Barikat olarak kullanıldı. Ağaç kesenleri tesbit edip haklarında dava açtıracağız" dedi.

Bir diğer Bakan ise burada kapalı ocak sistemi ile çalışma yapılacağını ifade ederek çıkarılacak malzemenin bir başka bölgede ayrıştırma işlemine tabi tutulacağını açıkladı.

Yani Artvin'in ne ağacına ne de doğasına her hangi bir zarar verilmiyecektir.

Artvin'deki eylemi desteklemeye gelenlere bakınız. PKK'nın Milletvekilleri… Haçlı şeytanlarının istihbarat örgütlerinin elemanları… Tüm terör örgütlerinin militanları ve CHP'nin aslan yürekli Artvin Milletvekili…

Bakınız, Artvin Valisini nasıl tehdit ediyor, o Milletvekili… " Ey Vali bu eylemcileri durdurmaya kalkarsan ve bunları durdurmak için gazla müdahale ettirirsen eğer, ben de sana burada Valilik yaptırmam. Bırak eylemciler yakıp yıksın. Sakın engel olma".

 Milletvekiline bakın.

Düşman başına.

Böyle adamlara Milletvekili denmez.

Dense dense terörist başı denir.

Zekeriya Öz kırmızı bültenle aranan paralel terör örgütünün ünlü kaçak savcısı… Tweet atarak "Gezi olaylarını PKK desteklemiş olsaydı, bu gün bu yönetim iş başında olmayacaktı"  diyerek üzüntülerini belirtmişti. Gerçekten Gezi olayları tam anlamı ile bir halk ihtilali başlangıcıydı. Erdoğan yurt dışındaydı. Bülent Arınç Başbakan vekiliydi. Bu muazzam organizasyonun bir parçası olduğunu düşünüyorum. Çünkü beyaz bayrağı çekmiş teslim olmuştu eşkiyalara. Erdoğan Türkiyeye gelemeyecek inancına kapılmış gafiller, paralel terör örgütünün, Arınç'ı paralel'in emrinde Başbakan yapacaklardı. Bunlar kulun düşüncesiydi…  Ancak,  yaratanın taktirini unuttular. Onlar bunun hesabını yapmadıkları için hevesleri kursaklarında kaldı. Erdoğan yurda döndü. İstanbul'dan Ankara'ya iki günde ancak gelebildi. Büyük halk kitlesinin ve Hakkın desteği ile Başbakanlık makamına gelerek, gerçek lider olduğunu kanıtladı. Fitne ve fesat tuzakları bozulmuş oldu.

Değerli okurlarım, sizlere soruyorum. Bu kadar önemli sorunları yaşadığımız bu günlerde, birlik, beraberlik ve kardeşlik çerçevesinde ulusal meselemizde kenetlenmemiz gerekirken, Artvin'in yaylasında ağaç kesilecek diye ülke genelinde eylem yaparak, birliğimizi bozmaya kalkanlara ne denmeli? Bunlar kim? Kime hizmet etmektedirler? Bu kargaşadan kim yararlanacaktır? Aklı başında bir insanın bu kadar aptalca bir olayın içinde olmasına anlam verebiliyormusunuz? Yeşil Artvin Derneği'ni tanımadığım için, Dernek yöneticilerini peşinen suçlamak istemiyorum. Çok iyi niyetlerle doğa koruyuculuğu yapmış olabilirler. Gezi'nin başladığı gibi… Ancak olayların kontrolü kötü niyetli gurupların, şahısların, provokatörlerin ve düşmanımız olan devletlerin istihbarat elemanlarının eline geçmiş olabilir. Dernek yöneticilerinin bu meseleyi çok iyi bir şekilde tahlil etmeleri gerekir, diye düşünüyorum.

Evet bayatlamış bir eylem biçimi ile karşı karşıyayız.

Tazesinin yanında PKK yoktu… Bayatının destekçileri arasında PKK, KGB ve diğer haçlı şeytanlar yer almaktadır.

Ancak Türkiye Lideri Erdoğan geçmişe göre daha çok deneyimlidir.

Yüce Allah ülkemizi korusun.

Saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları