VANSPOR'DAN ELAZİZ BELEDİYESPOR'A TRANSFER OLDU

Van Büyükşehir Belediyespor'lu genç futbolcu Elaziz Belediyespor ile anlaştı.

Rıdvan Can

Van Büyükşehir Belediyespor’un alt yapısından yetişen ve yaklaşık 9 sezon futbol oynayan Orhan Pala 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Elaziz Belediyespor’a transfer oldu.

Devre arasında Van Büyükşehir Belediyespor ile yollarını ayıran Vanlı genç futbolcu Orhan Pala Elaziz Belediyespor ile 2020 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Vansesi Gazetesi olarak genç futbolcuya başarılar diliyoruz.

“Her şeyin zamanı var”

Genç futbolcu kendi sosyal medya hasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Alt yapısından yetiştiğim, 3 yıl boyunca A-takımında görev yaptığım, memleketimin takımı Vanspor kulübüyle yollarımız ayrılmış bulunmaktadır. Öncelikle benim bugünlere gelmemde emeği olan, beni ben yapan tüm hocalarıma, ağabeylerime, kulüp çalışanlarına ve büyük Vanspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Oynadığım süre boyunca Vanspor kulübü için elimden geleni yapmaya çalıştım ve bir nebzede katkım olmuşsa bu benim için büyük bir mutluluktur. Umarım iki taraf içinde en hayırlısı olur. Bunu ben bir ayrılık olarak görmüyorum. Çünkü gönül bağım olan bir kulüpten ayrılmak olmaz. Ben bu camiadaki herkese hakkımı helal ediyorum. Artık bende Vanspor kulübünün bir taraftarı olarak takımın en iyi yerlere gelmesini, başarılı olmasını yürekten istiyorum. Umarım ileride tekrardan bu formayı terletmek nasip olur bana. Kırmızı siyaha gönül vermiş herkesin daha güzel günler yaşaması dileğiyle hoşçakalın... ELAZİZ BELEDİYESPORLA 2,5 YILLIK ANLAŞTIM. ANLATILACAK ÇOK ŞEY VAR AMA HER ŞEYİN ZAMANI VAR” 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme