Vanlı İş Adamı Bursa’da Solo Konser Verdi

Noon Gayrimenkul ve Danışmanlık şirketinin sahibi Vanlı iş adamı Murat Ergenoğlu Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde, Acarlar köyünde solo konser verdi.

Bedi Barak-Bursa

“Nilüfer’de şenlik zamanı, mahalle dolusu eğlence” sloganıyla kentin farklı bölgelerinde yaz gecelerine farklı bir soluk getiren Bursa Nilüfer Belediyesi, etkinlik kapsamında Acarlar köyü, Görükle Mahallesi’nde Türk Halk Müziği konseri düzenledi. Şef Yaşar Kemal Âlim’in yönettiği THM Korosu birbirinden güzel eserleri katılımcılarla hep bir ağızdan söylerken, Vanlı iş adamı Murat Ergenoğlu, gecede seslendirdiği hareketli türkülerle geceye farklı bir renk kattı.

Birçok eserleriyle kişisel ve karma sergileri açan ünlü ressam Murat Ergenoğlu başarılı iş adamı olmanın yanı sıra Bursa Nilüfer Belediyesi korosunda da amatör ses sanatçılığı yapıyor.

1998 yılında Van’dan ayrıldıktan sonra Bursa’ya yerleşen başarılı iş adamı Ergenoğlu, Van dâhil birçok ilde açtığı kişisel ve karma sergileriyle kendine has tarzıyla ilgi çekmeye devam ediyor. Aynı zamanda sanata duyduğu sevgi ve önemle her hafta Bursa ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde sahne alarak ses sanatçılığını başarıyla sürdürüyor.

Hemşehriliği asla bırakmadığını ve doğduğu Van’a gönülde bağlı olduğunu ifade eden Ergenoğlu, güven çerçevesi içerisinde Vanlı iş adamlarıyla çalışmaya devam ettiğini söyledi.

Özellikle yatırım konusunda uzman olan iş adamı Ergenğlu, Vanlıların çoğunlukla Bursa’ya yatırım tercihlerinde mazbut bir yaşam sürmek istediklerinin etken  olduğunu söyledi.

Bakmadan Geçme