Van seçmeniyle yeniden kucaklaştık

Cumhurbaşkanlığı seçimini Başbakan Erdoğan’ın kazanmasının ardından gazetemize açıklama yapan Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk Türkiye Erdoğan’ı yalnız bırakmadı dedi. Van seçmeniyle yeniden kucaklaştıklarını belirten Kayatürk, baskıların olmadığı bölgelerde seçmenin Erdoğan’ı tercih ettiğini belirtti.

 Rıdvan Can

Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunun Türkiye açısından önemli olduğunu ifade eden Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk Ak Parti’nin Van’da oyunu artırdığını,  Başbakan Erdoğan’a inandığını ve güvendiğini söyledi.

Van’da seçim sonucunu değerlendiren Kayatürk,  halkın iradesinin baskıdan, tehditten uzak olduğu seçim bölgelerinde vatandaşın sandıkta Erdoğan’ı tercih ettiğini belirterek,  “ Bütün baskılara rağmen Van’da yerel seçimlerden sonra oylarımızı artırdık. Seçmenler kırsalda baskı ve tehdit altına alındı. Tehdit ve baskının yapılamadığı özelikle kıyı ilçelerde seçmen Başbakan Erdoğan’a oy vermiştir.  Van seçmeni Ak Parti dedi. Bu seçim sonuçlarından sonra Van’da bütün belediyeleri kazanmış gibi daha çok çalışacağız. Vatandaşla inatlaşmadan onların isteklerine, taleplerine daha çok önem vereceğiz.  Van’da Ak Parti yeni bir dönem başlatacaktır. Sonuç olarak Van halkıyla yeniden kucaklaşmaya başladık.  Seçimlerin ülkemize, ilimize, halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme